 Задвижващата система на Jeep® Wrangler 4xe комбинира два електрически

...
 Задвижващата система на Jeep® Wrangler 4xe комбинира два електрически
Коментари Харесай

Новият Jeep® Wrangler 4xe е най-мощният, ефективен, екологичен, свързан и високотехнологичен Wrangler досега

 Задвижващата система на Jeep® Wrangler 4xe комбинира два електрически мотора, четирицилиндров 2,0-литров мотор и 8-степенна автоматизирана трансмисия, които обезпечават съвсем тихо придвижване и усъвършенствана офроуд проходимост 4х4 без паника за стеснен електрически пробег.
 Клиентите имат разполагаем пакет услуги UconnectTM, които съчетават функционалност, съгласуваност и лесна приложимост.
За моделна година MY 2022 гамата на Jeep® Wrangler е в допълнение усъвършенствана с усъвършенствани технологии и цялостен набор от асистиращи функционалности ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) от последно потомство. Те включват автоматизирано ръководство на дългите светлини, деен помощник за предизвестие при заплаха от преден конфликт и адаптивен круизконтрол с функционалност Stop. Всички тези системи са серийни за новата моделна година дружно със общоприетите до момента система за наблюдаване на сляпата зона и за напречен трафик откъм гърба, камера за придвижване на заден ход, челен и заден парктроник.
 Предлагат се нови външни цветове и фабрично челно стъкло Jeep® Performance Parts Gorilla Glass.
 Нов покрив Sunrider Flip top от Mopar® обогатява избора от разновидности за Jeep® Wrangler 4xe (твърд покрив от три елементи, мек покрив, мек електрически покрив и без покрив).
 С навлизането в моделна година MY 2022 цялата гама на Wrangler за Европа се предлага единствено с 4xe Plug-in хибридно задвижване.
 Това е в цялостно сходство със тактиката на марката Jeep® за устойчива подвижност и поетия ангажимент да продава 70 % от гамата като електрифицирани транспортни средства по целия свят до 2025 година

Легендарният офроудър Jeep® Wrangler 4xe навлиза в новата моделна година MY 2022 по-свързан и по-технологичен отвсякога. Със стартирането на поръчките през декември бъдещите притежатели получават по-богат избор от конфигурации и електронни системи, които вършат преживяването с автомобила още по-вълнуващо.

Нов мек покрив
Почитателите на приключенията под намерено небе могат да разчитат на нов и доста елементарен за прегъване и разгръщане преносим мек покрив Sunrider Flip Top от Mopar®. Той се предлага като алтернатива и е подготвен за монтаж с включени шини и механизъм за разгръщане, с цел да обезпечи пресен въздух и светлина на пасажерите. Подвижният мек покрив Sunrider Flip Top се конфигурира над първия ред седалки, до момента в който останалата част от кабината е закрита с корав покрив. Изработен е от същата здрава материя с черен цвят като познатите сгъваеми меки покриви.

Ново челно стъкло
Друга продуктова оригиналност е предлаганото челно стъкло с Gorilla Glass от Jeep® Performance Parts. Материалът Gorilla Glass е химически заздравен за по-голяма издръжливост сходно на технологиите, които се употребяват при направата на екрани за мобилни телефони. Панелите за структурата вид „ сандвич “ съдържат вътрешен пласт от материала Gorilla Glass и външно стъкло, които са с 52 % по-дебели от елементарното.

Нови цветове
Цветовата гама за Jeep® Wrangler 4xe включва нови металикови лакове за каросерията Silver Zynith и High Velocity. Те допълват предлаганите до момента външни цветове Black, Bright White, Firecracker Red, Granite Crystal, Sting-Gray и Hydro Blue, както и наличните единствено за Sahara бои Snazzberry и Sarge Green. Всички цветове могат да се съчетаят с мек покрив или с корав покрив (черен или в цвета на каросерията съгласно оборудването).

Допълнителна прелест и опция за индивидуализация обезпечават вълнуващите цветове Tuscaderro и Gobi, които се причисляват към палитрата на Jeep Wrangler 4xe на ротационен принцип. За първи път тези цветове са налични за всички разновидности на модела, като Tuscaderro може да се поръчва до края на януари 2022 година, а Gobi ще се предлага в стеснен интервал от пролетта до лятото на 2022 година

Всекидневно шофиране с нулеви излъчвания
Новият Jeep® Wrangler 4xe е най-проходимият, мощен, ефикасен, екологичен, висотохехнологичен и обвързван Wrangler, който в миналото е стартиран на европейския пазар. Той отзнаменува значим стадий в историята на марката и идната стъпка на електрефикация на цялата гама. Със своята Plug-in хибридна задвижваща система Jeep® Wrangler 4xe дава опция на клиентите си да правят в електрически режим с нулеви излъчвания всекидневните си пътувания в града и да се насладят на дейно и вълнуващо шофиране отвън обитаемоте места, като се възползват от високата проходимост на всевъзможни терени в цялостна тишина.

Jeep® Wrangler 4xe се трансформира в шлагер измежду европейските консуматори като потвърждава доказва, че офроудът може да бъде екологоичен, страстите - ефикасни, а електрическото шофиране - занимателно. С въвеждането на новата моделна година цялата гама на Wrangler се предлага като Plug-in хибрид с ляв волан на европейските пазари. Това подсигурява солидна основа за проекта на марката да предлага 70 % от всички коли Jeep с опция за електрифицирано задвижване по целия свят до 2025 година

Висока мощ и върхова проходимост
Новият Jeep® Wrangler 4xe е най-екологичният и динамичен Wrangler с неограничени офроуд благоприятни условия. Той форсира от 0 до 100 км/ч за 6,4 секунди и разполага с комбинирана оптималната мощ от 380 конски сили и оптимален въртящ миг 637 Нм. В напълно електрически режим 4х4 могат да бъдат изминати повече от 50 км, което е съвършено за ежедневно шофиране. Пълното презареждане на батерията лишава по-малко от 3 часа при зареждане със 7,4 кВч, като има варианти за обмисляне на старта на зарядния развой, а с функционалността Max Regen зарядът на батерията се усилва и по време на придвижване по инерция.

Задвижващата система на Jeep® Wrangler 4xe комбинира два електрически мотора, 4-цилиндров 2,0-литров мотор и 8-степенна автоматизирана трансмисия. Тази настройка разрешава да се резервира сертифицираната Trail Rated висока проходимост на модела, като се употребяват (в взаимозависимост от модификацията) две усъвършенствани системи за задвижване на четирите колела Selec-Trac или Rock-Track, последващо потомство мостове Dana, предни и задни диференциали с електронен блокаж Tru-Lok, заден диференциал с лимитирано превъртане Trac-Lok и електронно отключване на предната стабилизираща щанга.

4x4 в електрически режим
Наличният неотложно въртящ миг и усъвършенстваната продуктивност от съчетаването на бензинов турбодвигател и електрическо задвижване дават още по-големи качества на безспорния офроуд първенец Jeep® Wrangler 4xe. Именно технологията 4xe издига Plug-in хибридния Wrangler на последващо равнище. Тя предлага задвижване на четирите колела в напълно електрически режим, което слага нов пример в представянето на тежки терени при безспорна сигурност и при удоволствието от достоверните звуци на природата. Изборът на режими на шофиране E- Selec разрешава на лидера да приспособява задвижването на Jeep® Wrangler 4xe към пътуването. Режимите са хибриден, електрически и eSave, при който зарядът на батерията се резервира за по-късен стадий.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР