• Renault обновява цялата си гама MEGANE: хечбек, комби, R.S. Line, R.S.

...
•	Renault обновява цялата си гама MEGANE:
хечбек, комби, R.S. Line, R.S.
Коментари Харесай

Renault представя новото Renault MEGANE и MEGANE E-TECH Plug-in: още повече технологии за подобрено удоволствие от шофирането

• Renault обновява цялата си гама MEGANE: хечбек, комби, R.S. Line, R.S. и R.S. TROPHY, с все повече технологии за подобрено удоволствие от шофирането.
• Пионер и специалист в региона на електрическите коли повече от 10 години, Renault показва нов plug-in хибриден двигател: новото Renault MEGANE E-TECH Plug-in.
• Новото Renault MEGANE ще бъде в продажба от лятото на 2020 година

Новото Renault MEGANE е емблематична гама автомобили: от 1995 година световно са продадени 7 милиона бройки от четирите поколения на модела.
Новото Renault MEGANE: още повече технологии
Новото Renault MEGANE предлага освежен и модернизиран кокпит. Моделът разполага с нови 9,3-инчов мултимедиен екран и 10,2-инчов екран на арматурното табло и се възползва от всички функционалности на мултимедийната система Renault EASY LINK. Тази система, чиято работа е въодушевена от използването на смарт телефони, е проектирана да бъде ергономична и по-функционална, за лесна приложимост.

За повишение на сигурността и комфорта са налични нови помощни системи за шофиране. Те включват система за поддържане на лентата на придвижване и автоматично прекъсване и тръгване при натоварено придвижване, самостоятелна система от равнище 2, която предлага комфорт и спокойствие зад кормилото.

Новото Renault MEGANE притежава усъвършенствани грациозност и изисканост, представяйки нови Pure Vision LED фарове за усъвършенстване видимостта и комфорта по време на пътувания. По този начин, новото Renault MEGANE укрепва своя дизайн и динамични линии.

Новото Renault MEGANE E-TECH Plug-in: plug-in хибриден двигател за неповторимо наслаждение от шофирането
Като пионер и специалист в електрическата мобилност, Renault дава на новия MEGANE предимството на E-TECH Plug-in хибриден двигател със 160 к.с. Той се възползва от нова технология, която се концентрира върху възстановяването на сила и е пряко вдъхновена от нашия опит във Формула 1.

E-TECH Plug-in технологията е създадена от Renault Engineering и е обект на над 150 патента. Двигателят употребява съставни елементи, проектирани в границите на Алианса, като 1,6-литровия 4-цилиндров бензинов двигател от ново потомство с два електродвигателя и новаторска многомодова скоростна кутия. Тази трансмисия без съединител предоставя отлична успеваемост и едва забележими смени на предавките.

Със своята батерия с потенциал от 9,8 kWh (400V), новото Renault MEGANE E-TECH Plug-in може да се задвижва със 100% електрическа мощ със скорост до 135 км/ч. Ефективността на системата му за ръководство на енергията му разрешава да реализира пробег от 50 км в смесен цикъл* и до 65 км в градски условия*, без да употребява мотора с вътрешно горене.

По този метод новото Renault MEGANE E-TECH Plug-in доказва своята повсеместност. Той може да работи без консумация на гориво при ежедневни пътувания и е съвършен за дълги пътувания през почивните дни. Независимо от равнището на заряд на батерията, новото Renault MEGANE E-TECH Plug-in се възползва от основните преимущества на хибридната система E-TECH: потребление на електродвигателя при пускане на автомобила за усъвършенствана сърдечност и намален разход на гориво.

Новият мотор Е-TECH Plug-in ще се предлага от лансирането на новото Renault MEGANE Grandtour и ще бъде показан за хечбек версията на по-късен стадий.

Новото Renault MEGANE R.S. Line: нов дизайнерски подпис
Дизайнерската линия R.S. Line е представена и в фамилията на Megane, заменяйки старата GT Line. С по-усъвършенствано и по-богато съдържание, R.S. Line е освен това от промяна на името. Неговите екстериор и интериор получават по-спортен тип, за да отговорят на упованията на нарастващия брой клиенти, които желаят силно диференциране посредством динамичен дизайн.

Новото Renault MEGANE R.S.: примерът за спортно шофиране
Спортните версии на Megane, под логото R.S., са се утвърдили като емблематични спортни хечбеци. Версията R.S. TROPHY-R през 2019 г. постига нов връх на известната писта Нюрбургринг.

За своето възобновяване, новото Renault MEGANE R.S. получава усъвършенстван 1,8-литров турбо двигател с мощ 300 к.с. (220kW) с директно впръскване, както при версията TROPHY. Този двигател, резултат от синергиите на Алианса, също е показан при Alpine A110. Въртящият миг също се усилва до 420 Nm (+30 Nm) с EDC скоростна кутия и 400 Nm с ръчна скоростна кутия. Тази облага в мощността води до по-добро ускорение дори при високи обороти, докато въртящият миг - един от най-хубавите в категорията - носи актуализирано удоволствие от шофирането.

Системата 4CONTROL предлага максимална гъвкавост при остри завои и стабилност при бързи завои. Нов R.S. Monitor предоставя множество параметри на автомобила в реално време.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР