• Първият тест в редовна експлоатация на електрическия автобус се проведе

...
•	Първият тест в редовна експлоатация на електрическия автобус се проведе
Коментари Харесай

Върхово постижение: Mercedes-Benz тества успешно напълно електрическия eCitaro G на 2000 м надморска височина

• Първият тест в постоянна употреба на електрическия рейс се организира в Зайзер Алм, Болцано, Италия
• Автобусната компания Silbernagl, която изпита опциите на eCitaro G в рискови условия, концентрира активността си върху механически нововъведения и запазване на околната среда

При доста сняг, зимни температури и съвсем 2000 м надморска височина в средата на януари 2022 електрическият eCitaro G, съчленен рейс, показва своите забележителни благоприятни условия при употреба на график в Зайзер Алм в Южен Тирол.

Първи тест на електрически рейс на постоянен график в Зайзер Алм

“Това е необикновен миг за нас в Южен Тирол - първи тест на 18-метровия електрически eCitaro G на надморска височина от съвсем 2000 метра “, съобщи Даниел Алфрайдер, заместител шеф на провинцията и консултант за провинцията в държавното управление, виновен за инфраструктурата и подвижността. „ Нашата цел е подвижност с нула излъчвания за хората на Южен Тирол “, добави Алфрайдер още.

Оборудван с твърдотелни акумулатори с потенциал от 441 кВч, изцяло електрифицираният Mercedes-Benz eCitaro G показва непоклатимост, сцепление и осъществяване с двойно задвижване. “Невероятно прекарване зад кормилото “, това беше „ присъдата “ на водача Франц Федершпилер. А той би трябвало да знае, тъй като кара рейсове от 40 години.

Автобусната компания Silbernagl се концентрира върху механически нововъведения и запазване на околната среда

Електрическият eCitaro G беше употребен по маршрут, обслужван от Silbernagl, сред двата града Компач (1850 метра над морското равнище) и Салтрия (1680 метра) на Зайзер Алм, най-голямото алпийско плато в Европа, ситуирано в Южнотиролските Доломити в Италия. Централата на Silbernagel се намира в близост, в Кастелрут, Южен Тирол. Компанията е фокусирана върху механически нововъведения и допустимо най-хубавата им екологична съгласуемост. Заради това генералният шеф Карло Греко остана доста удовлетворен, когато се увери самичък във опциите на eCitaro G, даже и при такива необикновени условия. “18-метровото транспортно средство с настройка на осите 6x4 съставлява сериозен интерес за нас. Убедени сме, че ще успеем да интегрираме тези рейсове в нашата флотилия през идващите години. ”, съобщи Греко след тестванията на eCitaro G.

Изключително модерната и добре поддържана флотилия на Silbernagl се състои от 70 рейса за градски и междуградски транспорт, като те варират от компактни микробуси до двуетажни рейсове и са съвсем извънредно от марките Mercedes-Benz и Setra. Основана през 1978 година от Антон и Моника Силбернагл фамилна компания е една от най-успешните автобусни компании в Южен Тирол и предлага всички услуги, свързани с транспорт на пасажери, благодарение на повече от 100 чиновници.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР