• Новата първокласна гума за всякакви терени на Bridgestone позволява на

...
•	Новата първокласна гума за всякакви терени на Bridgestone позволява на
Коментари Харесай

Новата Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002

• Новата първокласна гума за всевъзможни терени на Bridgestone разрешава на водачите да оборудват своите 4x4 транспортни средства, с цел да се оправят с всевъзможни повърхности и метеорологични условия.
• Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 предлага усъвършенствана акомодация и реакция върху разнообразни видове терени, чудесно сцепление на мокро и изсъхнало и усъвършенстван пробег1.
• Базирана на изцяло изследване на пазара, Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 дава отговор на потребностите на водачите за сигурност и показване на всевъзможни терени, като в същото време предлага чувството за независимост и премеждие.

Bridgestone, световен водач в създаването на гумите и решения за устойчива подвижност, пусна новата Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 - първокласна гума за всевъзможни терени, която дава на водачите на 4x4 коли цялостен надзор върху всевъзможен терен.

Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 е проектирана да разреши на водачите да се оправят с офроуд провокации, като в същото време ги държи в вярната посока по време на техните пътешествия. По-специално, гумата предлага:
• Агресивен дизайн за по-добра акомодация и реакция върху разнообразни типове терени. По-специално, новаторската шестоъгълна форма на блоковете и архитектура на шарката обезпечават отличен баланс сред сцепление и прекъсване върху разнообразни повърхности, както и потенциал за захващане върху тиня и сняг, като в същото време поддържат гумата чиста, когато се връща на асфалт.
• Отлично сцепление на мокра и суха настилка за оптимален надзор както при маневри на права, по този начин и в завой. Благодарение на съединяване с високо наличие на силициев диоксид, Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 обезпечава превъзходна адхезия върху мокра повърхнина. Гумата също е сертифицирана с маркировки 3PMSF и M+S, което я прави съвместима с признатите нормативи, както и изцяло подготвена за зимата.
• Подобрен пробег с 40%1 спрямо нейния предходник, станал вероятен с помощта на нейната максимизирана широчина на отпечатъка, усъвършенствано контактно леке и увеличена дълбочина на плъзгане.

Премиум гума, която дава отговор на потребностите на водачите на 4x4 коли за сигурност, показване върху всевъзможни терени и завършения
„ Според нашето изцяло изследване на пазара, водачите на транспортни средства 4x4 търсят независимост и завършения, като в същото време търсят сигурност и убеденост, че са подготвени да се оправят с идния път, без значение от времето или терена. С новата Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 ние предлагаме на всички водачи на 4x4, без значение дали търсят премеждие или употребяват транспортното си средство за ежедневната си работа, увереността и контрола, от които се нуждаят, с цел да разпрострат цялостния си капацитет на транспортните си средства при справяне с сходни условия отвън пътя. ”, сподели Емилио Тиберио, CTO & COO в Bridgestone EMIA.

Разработена и създадена в Европа, новата Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 се предлага в 43 размера, вариращи от 15 до 19 инча. Гумата за всевъзможни терени е проектирана и тествана в Европейския център за научноизследователска и развойна активност на Bridgestone, употребявайки технологията за виртуална разработка на гуми. Този резистентен метод разрешава да бъде основана и тествана виртуално цифрова версия на гума в развой на разработка преди построяването на прототипи, което води до икономисване на първични материали и излъчвания на CO2 по време на създаването.

Създадена в сходство с уговорката на Bridgestone E8, Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 също е резултат от опита и експертизата, насъбрани от Bridgestone при създаването на гумата като автентично съоръжение, проектирана особено за Lamborghini Huracán Sterrato. Като извънреден сътрудник за гумите на суперавтомобила, Bridgestone създаде по поръчка първата в света гума за всички терени с технология Run-Flat за суперавтомобили, с цел да усъвършенства опциите за всевъзможни терени на Huracán Sterrato, като в същото време усили тръпката и удоволствието от шофирането по асфалт.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР