• На Aвтомобилен салон София 2022“, Ford променя представите за електрическите

...
•	На Aвтомобилен салон София 2022“, Ford променя представите за електрическите
Коментари Харесай

Ford с 5 национални премиери на Автомобилен салон София 2022

• На „ Aвтомобилен салон София 2022 “, Ford трансформира визиите за електрическите коли с премиерата на Mustang Mach-E GT в България
• На ревюто своята национална премиера вършат и обновените бестселъри Fiesta и Focus
• Посетителите на ревюто ще станат очевидци и на първото показване пред публиката на емблематичния Ford Explorer
• Специално за посетителите на Автомобилен салон София 2022, които търсят практични, мулти-функционални коли, Ford ще показа премиерно новото потомство на Ford Tourneo Connect
• Атракцията на щанда е новият Ford Bronco илюстриращ инженерните качества на Синия овал и десетилетия опит в производството на именити, способни здрави коли.

По време на автомобилното ревю „ Автомобилен салон София 2022 “, Ford ще показа 9 модела, от които 5 с национална премиера.

Централно място на щанда на Синия овал заема емблематичния, състезателен Mustang Mach-E GT, който за първи път стъпва в България. Автомобилът предефинира визиите на публиката за електромобил с елегантния си атлетизъм, динамично наличие, механически характерности и интелигентни технологии.

Своята национална премиера ще направи и новото потомство на Ford Tourneo Connect - един от най-практичните и многофункционални коли. Автомобилът притегля с нов съвременен и моден екстериор, и гъвкаво интериорно пространство, готово да настани седем души в праволинеен комфорт. Моделът впечатлява с интелигентни цифрови технологии, 19 системи за подкрепяне на лидера и дейна сигурност.

За първи път в страната, публиката ще може да се допре до 6-тото потомство на впечатляващия Ford Explorer, основан за разкош, оборудван за завършения. Усъвършенстваният Plug-in Hybrid, комбиниран с умна система за задвижване на всички колела, обезпечава впечатляваща мощ и изключителни равнища на успеваемост. С голям брой спомагателни функционалности и интелигентни технологии, напълно новият Ford Explorer е планиран да покори света в комфорт и жанр.

На „ Автомобилен салон София 2022 “, своите национални министър председатели ще създадат и бестселърите в гамата на Ford – обновените Fiesta и Focus. И двата модела са с нов, усъвършенстван екстериорен дизайн, придаващ отличителна характерност на всеки. Ford Focus е оборудван и с нови интелигентни, цифрови технологии, облачна съгласуваност и системи за сигурност.

Атракцията на ревюто е последното потомство Built Wild™ Bronco Big Bend, въодушевен от богатото историческо завещание на компанията, като съчетава солидно офроуд-инженерно познание, интелигентни технологии и съвременен, експресивен дизайн.
Ford Bronco e илюстрация на софтуерна мощност и изключителните инженерни достижения в развойната активност на Ford. Този впечатляващ състезателен офроуд автомобил показва пристрастеността на компанията да основава надеждни, именити коли, проектирани към самостоятелните потребности на клиентите.

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР