• Лаборатория в Гейдън, Обединеното кралство, ще помогне за постигане на

...
•	Лаборатория в Гейдън, Обединеното кралство, ще помогне за постигане на
Коментари Харесай

JAGUAR LAND ROVER С ИЗЯВЕН СТРЕМЕЖ КЪМ ЕЛЕКТРИФИЦИРАНО И СВЪРЗАНО БЪДЕЩЕ

• Лаборатория в Гейдън, Обединеното кралство, ще помогне за реализиране на актуалните и бъдещи стандарти за качество
• Новият Range Rover Sport минава прецизна пълномащабна тестова стратегия
• Тестването за електромагнитна съгласуемост е все по-важно при създаването на коли заради по-голямата електрификация и новите технологии за свързване

Jaguar Land Rover не стопира да влага в производството на коли за бъдещето. Компанията направи още една стъпка към новата епоха на електрификация и съгласуваност, като отвори дружество за тестване на електрически и радио разстройства на идващото потомство коли.

Лабораторията за електромагнитна съгласуемост в Гейдън в Обединеното кралство ще подсигурява, че колите дават отговор на всички стандарти за качество за съгласуваност и електроника. Новият Range Rover Sport, който беше публично показан през май, беше първият автомобил, който мина новата цялостната стратегия за тестване.

Електромагнитната съгласуемост е способността на електрическото съоръжение и системи да действат вярно в тяхната електромагнитна среда. Тя работи като лимитира неволното генериране, разпространяване и приемане на електромагнитна сила, с цел да понижи риска от нежелани резултати и разстройства.

Новата лаборатория на Jaguar Land Rover включва две безехови камери и разрешава на инженерите да тестват колите при разнообразни скорости и съставни елементи като акумулатори или мотори. Bluetooth, GPS, WiFi, 4G, 5G, адаптивен круиз надзор, безжично зареждане и наблюдаване на мъртвите зони са образци за услуги и функционалности на автомобила, които новото оборудване ще тества.

Питър Филипс, Старши управител Електромагнетика и сходство в Jaguar Land Rover, споделя: „ Важността на тестването на нашите коли за електромагнитна съгласуемост не може да бъде подценявана. Отварянето на лабораторията е значима стъпка напред за бизнеса и ще изиграе решаваща роля, като ни помогне да осигурим качество, надеждност и задоволеност на клиентите. “

С напредъка в промишлеността, ориентиран към увеличение на броя на електрическите мотори и набора от цифрови и основани на облак услуги за коли, от актуализации на софтуера по въздуха до самостоятелна технология, тестването за електромагнитната съгласуемост е от значително значение за даването на качествено обслужване. Новото оборудване показва ангажираността и устрема на Jaguar Land Rover към най-модерната съгласуваност в автомобила посредством своята тактика Reimagine.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР