• Като негов изключителен партньор за гуми, Bridgestone разработва специално проектирани

...
•	Като негов изключителен партньор за гуми, Bridgestone разработва специално проектирани
Коментари Харесай

Специално проектираните високопроизводителни гуми Bridgestone разгръщат потенциала на новото Lamborghini Revuelto

• Като негов извънреден сътрудник за гуми, Bridgestone създава особено проектирани гуми, способни да подобрят спортните и високопроизводителни благоприятни условия на новото Lamborghini Revuelto.
• Суперавтомобилът Lamborghini Revuelto се предлага със особено направени гуми Bridgestone Potenza Sport с висока продуктивност, както и с Blizzak LM005 като алтернатива за зимно съоръжение, с цел да отговори на потребностите на всички видове водачи.
• Ексклузивното партньорство продължава сполучливото съдействие на Bridgestone с Lamborghini за нейните супер коли, след основаването на особено проектирани гуми Bridgestone за моделите Huracán STO, EVO, Tecnica и Sterrato.

Bridgestone още веднъж беше определена от Lamborghini за извънреден сътрудник за гуми за новия Revuelto, първият супер състезателен V12 HPEV (високопроизводителен електрифициран автомобил) на Lamborghini. Bridgestone създаде специфични гуми Potenza Sport с висока продуктивност за Lamborghini Revuelto, който включва три електрически мотора, задвижващи предните колела, и V12 мотор с вътрешно горене, задвижващ задните колела.

Предлагани в размери 20, 21 и 22 инча, гумите Bridgestone Potenza Sport са предопределени да подобрят спортните и високопроизводителни благоприятни условия на Lamborghini Revuelto. Дизайнът и материалите спомагат за постигането на изключителна продуктивност при високи скорости, отлични реакции на кормилно ръководство и точност, които идеално пасват на ДНК-то за върхово показване на Lamborghini Revuelto, дружно с извънредно сцепление на сухи и мокри повърхности.

Гумите Bridgestone Potenza Sport, особено създадени за Lamborghini Revuelto, се оферират и с технологията Run Flat (RFT). Това разрешава на водачите да продължат да карат безвредно даже след пръсване – за 80 км при 80 км/ч с налягане от 0 бара, което дава на водачите в допълнение успокоение.

Осигуряване на гуми по поръчка за всички типове водачи

Новото Lamborghini Revuelto се предлага и с опцията за зимна гуми Blizzak LM005 по поръчка на Bridgestone. Bridgestone Blizzak LM005 е идеалното зимно решение, гарантиращо извънредно сцепление на сняг, като в същото време обезпечава сигурна реакция на ръководство и точност на сухи и мокри повърхности.

Стивън Де Бок, вицепрезидент Consumer Replacement и OE в Bridgestone EMIA, разяснява: „ Bridgestone създаде гуми по поръчка за Lamborghini, които идеално допълват и усъвършенстват характера на Revuelto. Създадохме гуми, които обезпечават характерностите на ръководство, нужни за транспортно средство с висока мощ, дружно с технологията Run Flat, без компромис с продуктивността. Осигурихме и алтернатива за зимни гуми, която дава отговор на потребностите на водачите, гарантирайки, че Lamborghini Revuelto може да се употребява при всевъзможни условия, през цялата година. “

Надграждане на едно вълнуващо и извънредно съдействие

Кристиан Мастро, маркетинг шеф на Lamborghini, разяснява: „ Ние сме изключително удовлетворени, че още веднъж работим с Bridgestone като наш извънреден сътрудник за гуми. Това партньорство за новия Revuelto продължава мощното ни съдействие с Bridgestone за нашите супер коли, след неотдавнашното създаване на особено проектирани гуми Bridgestone за моделите Huracán STO, EVO, Tecnica и Sterrato ”.

Разработени и създадени в Италия, гумите Bridgestone на Lamborghini Revuelto са проектирани и тествани в Европейския център за научноизследователска и развойна активност на компанията, употребявайки технологията за разработка на виртуални гуми на Bridgestone. Този резистентен метод разрешава цифрова версия на гума в развой на разработка да бъде основана и тествана виртуално преди построяването на прототипи, което води до икономисване на първични материали и излъчвания на CO2 по време на създаването.

Високоефективните премиум гуми Potenza Sport, особено създадени за Lamborghini Revuelto, се оферират като разбъркан монтаж с 265/35 ZRF20 на предната ос и 345/30 ZRF21 на задната ос, както и с 265/30 ZRF21 на предната и 355/25 ZRF22 откъм гърба, и двете с технология Run-flat. Освен това е проектирана и композиция за продуктивност, която включва 265/35 ZR20 на предната ос и 345/30 ZR21 Potenza Sport (безкамерна версия) на задната ос. Гумите Blizzak LM005 на Bridgestone се оферират като следпродажбена зимна алтернатива, която се предлага на предна ос 265/35 R20 и на задна ос 345/30 R21.

Партньорството на Bridgestone с Lamborghini продължава визията на компанията да дава потребителска и обществена стойност като компания за устойчиви решения. Ангажиментът на Bridgestone E8 остава в основата на това, като световният корпоративен ангажимент ясно дефинира цената, която компанията дава обещание да достави на обществото, клиентите и бъдещите генерации в осем фокусни области. Този план е в сходство с „ Емоция “: Ангажирана да въодушевява неспокойствие и да популяризира наслада в света на подвижността “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР