• Ford Pro увеличава скорост по пътя към електрификация с представяне

...
•	Ford Pro увеличава скорост по пътя към електрификация с представяне
Коментари Харесай

FORD PRO ПРЕДСТАВЯ НОВИЯ ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ E-TRANSIT CUSTOM

• Ford Pro усилва скорост по пътя към електрификация с показване на напълно електрическия вид на най-продавания ван в Европа - Ford E-Transit Custom

• E-Transit Custom дава обещание несравнимо потребителско преживяване и оптималната работливост, с помощта на цялостната гама от услуги и софтуерни решения на Ford Pro

• Безкомпромисно, напълно електрическият ван на Ford предлага пробег до 380 км., потенциал на изтегляне като на стандартния вид, зареждане на бързо зарядни станции и неповторимите за Ford, Pro-Power Onboard функционалности.

• Повече елементи за автомобила ще бъдат обявени през септември, а производството на електрическия Ford E-Transit Custom ще започва през 2023 в завода Ford Otosan, Коджаели, Турция

Ford предприе още една, значима стъпка в трансформацията и електрификацията на лекотоварната си гама с представянето на напълно електрическия E-Transit Custom от Ford Pro.

През март тази година започва производството на напълно електрическия Ford E-Transit, който е първият от четирите напълно електрически автомобила, които Ford ще показа на пазара до 2024 година Електрическият E-Transit Custom е вторият модел, който компанията показва. Микробусът с нулеви излъчвания и има за цел да се трансформира в нов пример за еднотонните ванове в Европа и е планиран да подкрепи бизнеса в безболезненото прекосяване към електрически лекотоварни коли.

Създаден като част от Ford Pro
Изцяло електрическият правоприемник на най-продавания ван1,2 в Европа е планиран през цялото време да е част от екосистемата Ford Pro за усъвършенствана работливост и решения с добавена стойност. ETransit Custom ще е съчетаем със софтуерните решения Ford Pro и ще се употребява от услугите на платформата за зареждане, обслужване и финансиране, с което се подкрепя постигането на по-дълъг работен интервал и понижаване на оперативните разноски.
Новото допълнение към електрическата гама на Ford Pro е основен детайл в реализирането на смелите упоритости на Ford за реализиране на нулев въглероден отпечатък в Европа до 2035 година

Пробег до 380 км.
Безкомпромисната архитектура на E-Transit Custom разрешава електрически пробег до 380 км.3, зареждане на батерията на бързо-зарядни станции и цялостен потенциал на изтегляне, отговаряща на този при стандартния модел, без да загатваме новия динамичен жанр. В допълнение новият модел ще увеличи равнищата на работливост, с помощта на комплицирана система за съгласуваност и онлайн връзка.

“Това е повратен миг за операторите на търговски транспортни средства в Европа и още една извънредно значима, сполучлива реализация на нашите упоритости за Ford Pro ” споделя Ханс Шеп, Генерален управител, Ford Pro, Европа. “Най-продаваният ван в Европа към този момент е електрически, а оперативните изгоди от усъвършенстваната работливост, които услугите на Ford Pro ще предложат в цяла Европа не са пресилени. “

Електрическа сила на една ръка разстояние
След изчерпателен разбор на потребителски изследвания и с цел да се подсигурява, че E-Transit Custom дава несравнимо потребителско преживяване, моделът е оборудван с ProPower Onboard технология: вграден генератор, който работи като мобилно зареждане за принадлежности, осветяване и други професионални уреди и устройства.

Ford E-Transit Custom има нов експресивен дизайн с уравновесени пропорции. С мощен и характерен външен тип и LED светлини, комерсиалният автомобил слага нови стандарти за дизайн в своя сегмент.

По-рано тази година Ford разгласи, че до 2024 година, четири нови, напълно електрически автомобила, ще се причислят към двутонния ван E-Transit, като част от емблематичното семейство Transit, в това число Transit Custom и Transit Courier, както и Tourneo Custom и Tourneo Courier.

Производството на напълно електрическия E-Transit Custom ще започва през втората половина на 2023, като част от най-широката Transit Custom гама предлагана в миналото в Европа. Повече продуктови елементи ще бъдат оповестени през септември тази година.

Всички разновидности на Ford Transit Custom се създават от Ford Otosan, джойнт венчър дружество на Ford в турската провинция Коджаели. Това е домът на европейското произвеждане на Transit. Стартът на производството е част от авансово оповестената инвестиция от 2 милиарда евро в уреди на Ford Otosan.

Ford, SK On Co., Ltd. и Koç Holding неотдавна подписаха меморандум за съгласие, за основаване на еднa от най-големите индустриални мощности в Европа за акумулатори, предопределени за лекотоварни коли. Целта е производството да стартира през 2025 година с годишен потенциал от 30 до 45 гигаватчаса.

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР