• 6 нови държави: Русия, България, Мароко, Гърция, Саудитска Арабия, Швеция. • Разгръщане,

...
•	6 нови държави: Русия, България, Мароко,
Гърция, Саудитска Арабия, Швеция. •	Разгръщане,
Коментари Харесай

Сервизната мрежа Euro Repar Car Service за поддръжка и сервиз на всички марки автомобили беше лансирана в шест нови държави през 2018 г.

• 6 нови страни: Русия, България, Мароко, Гърция, Саудитска Арабия, Швеция.
• Разгръщане, обезпечено както от дъщерните сдружения на Групата, по този начин и от нейните вносители - 7 от които към този момент са лансирали мрежата в своята страна
• Повече от 4000 сервизни центрове в 22 държави в края на 2018 година

Euro Repar Car Service, подкрепяна от PSA Group, се стреми да стане главната мрежа за сервиз, поддръжка и ремонт на всички марки за моторизираната общност.
През 2018 година тя преследваше и своята географска агресия в страните, в които към този момент присъстваше, достигайки 730 сервизни центрове в Испания, 400 в Германия и в Китай, повече от 150 в Обединеното кралство, 100 в Бразилия и 20 в Аржентина. Като цяло 1000 нови сервизни центрове се причислиха към мрежата през 2018 година Целта е да се доближат 10 000 сервизни центрове до 2023 година

Във Франция мрежата е най-голямата за автомобилни механични поправки с повече от 1400 сервизни центрове. На 14-ти ноември 2018 година тя завоюва премията за Независима мрежа на годината от професионалното списание Décision Atelier – връчена за първи път на мрежа, подкрепяна от производител.

Euro Repar Car Service предлага всички предимства на локалния сервизен център – приятелско обслужване и отлична стойност, поддържани от увереността, че работата ще бъде свършена добре, на справедлива цена. Всичко това с допълнителното доверие, което може да предложи единствено една международна компания. Мрежата покрива широк набор от услуги: инспекция на маслото, обслужване, гуми, спирачна система, климатична система, акумулатори, видимост, изпускателна система, ангренажни ремъци, окачване, годишни механически прегледи, механични ремонти и пакетни покупко-продажби.

Euro Repar Car Service е значим актив в стратегията на PSA Group, обвързвана със следпродажбеното обслужване на всички марки, която включва покриване в международен мащаб на всички потребности на клиентите след покупката, без значение какъв е техният бюджет, марка или възраст на автомобила. Тази тактика играе значима роля в глобалния стратегически проект на PSA Group Push to Pass, който цели да разшири клиентската база на Групата.

Държави с местоположения отворени преди 2016 г- Франция, Испания, Германия, Италия, Португалия, Белгия, Нидерландия
Отворени през 2016 г- Бразилия, Китай, Беларус
Отворени през 2017 г- Тунис, Обединеното кралство, Полша, Аржентина, Алжир, Турция
Отворени през 2018 г- Русия, България, Мароко, Гърция, Саудитска Арабия, Швеция

В България броят на сервизите Euro Repar Car Service към този момент е 8.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР