• 100 години символ на дързост, креативност и стремеж към осигуряване на решения

...
•	100 години символ на дързост,
креативност и стремеж към осигуряване на
решения
Коментари Харесай

AMI, 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКА МОБИЛНОСТ ДОСТЪПНА ЗА ВСИЧКИ - обновено с видео

• 100 години знак на смелост, креативност и блян към обезпечаване на решения за подвижност за всички, Citroën отваря нова страница в своята история и разкрива 100% електрическия Ami.
• ami e отговорът на една иновативна марка, въодушевена от своите клиенти, която навлиза и в новите форми на потребление, чиито основни предизвикателства са напредването в града и грижата за околната среда.
• ami е неконформистки автомобил: 2 места, 100% електрически, удобен и отговарящ на нормите за сигурност, стилен и пъргав, предлагащ благоприятни условия за персонализация. Характера на модела видимо го отличава от стандартните предложения на пазара.
• ami е наличен за всички: шофьорска книжка не е нужна, оферират се различни разновидности на прилагане според индивидуалните потребности, споделено пътуване Free2Move или дълготраен наем от €19.99 на месец (за Франция).
• ami е напълно ново прекарване: на една ръка разстояние от потребителя, 100% онлайн и в партньорство с FNAC DARTY в допълнение към мрежата на Citroën, ami предлага 360° решение за градска мобилност, с цел да трансформира свободата на движението лесна и налична за всички.

През 2020, с ami – 100% ëlectric, марката Citroën, която има зад тила си 100-годишна история и редица модели, трансформирали се в икони и символи на своето време, навлиза в съвременната градска подвижност с иновативно и смело предложение, вдъхновено от потребностите и упованията на широк кръг хора. След представянето на концептуалния AMI ONE на автомобилното изложение в Женева през март 2019 и огромния интерес, който провокира, моделът се трансформира в действителност. Той дава отговор на новите упования за придвижванията на къси дистанции: по-лесен достъп до централните елементи на градовете, опция на скутери, колелета, мотопеди, градски превоз. Решение на налична цена, нови форми на потребление и напълно дигитално преживяване.

ami – 100% електрически и без аналог на пазара. Citroën разкрива 100% електрическо преживяване за напредване зад което стои тактиката на марката достъп до мобилност да имат всички.



ami 100% ËLECTRIC ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

НЕКОНФОРМИСТКИ
• 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИ: нула излъчвания CO2 с грижа за всички и обезпечен достъп до централните елементи на градовете, интуитивен, спокоен и елементарен за шофиране. С батерия, която се зарежда единствено за 3 часа в стандартна електрическа мрежа, точно както смарт телефон.
• КОМПАКТЕН И ПЪРГАВ: с ултра компактен размер, 2.41 м, и диаметър за завой 7.20 м, пътуването и паркирането в града никога не са били толкоз лесни.
• КОМФОРТЕН И БЕЗОПАСЕН: дребен извън и широк от вътрешната страна, ami посреща на борда 2-ма пасажери и им обезпечава цялостен комфорт в условията на напълно затворено и купе, защитено от външната среда и с много светлина.
• ИДЕНТИЧНОСТ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ: истинският му жанр, играта на симетричност и цялостното присъствие придават на ami уникален характер. Възможностите за персонализация разрешават на клиентите да се заиграят с екстериора, благодарение на 6 цветни пакета, които се предлагат.
МОБИЛНОСТ ЗА ВСИЧКИ
• БЕЗ ШОФЬОРСКА КНИЖКА: наличен от 14 годишна възраст във Франция (16 години в повечето страни в Европа). Със или без шофьорска брошура, ami е за всички.
• “A LA CARTE ”: ami се предлага по всяко време и посреща всички потребности. Може да се ползва от една минута до една година, да се споделя, наема или купи.
• НА ДОСТЪПНА ЦЕНА: супер-конкурентни цени, приспособени към потребностите на клиентите:
Дългосрочен наем: €19.99 на месец (версия ami ami; дълготраен наем за 48 месеца, първоначална вноска €2,644, екологичен бонус €900 с Данък добавена стойност във Франция)
Free2Move car-sharing: от €0.26/мин (при месечен абонамент от €9.90)
Продажна цена: от €6,000 с Данък добавена стойност (версия ami ami; бонус €900 с Данък добавена стойност във Франция)

НОВО ЦЯЛОСТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗА КЛИЕНТА
• ДОСТЪПЕН 100% ОНЛАЙН: можете да го разгледате, конфигурирате и купите 24/7
• НОВИ ДИСТРИБУЦИОННИ КАНАЛИ: ami ще се предлага в магазините FNAC и DARTY. Моделът ще бъде разполагаем за тест драйв и в специално построени за това зони. Ami ще се предлага и в дистрибуторската мрежа на Ситроен.
• ДОСТАВКА ДО ДОМА: ami може да бъде доставен непосредствено до Вашия дом или на друго място, посочено от Вас.

"За 100 години, Citroën постоянно е бил иновативен и изобретателен бранд, който се стреми да обезпечи свободен достъп до мобилността. Тази година, Citroën представя ново решение за напредване в града, достъпно за всички: стилен, безвреден, 100% електрически, без условие за шофьорска брошура и на налична цена. ami – 100% ëlectric дава поръчка да бъде същински хит по отношение на опциите за придвижване в града, като предлага на съвременните потребности и форми на потребление. Тази чудесна концепция беше концепт единствено преди една година. Гордеем се, че през днешния ден този концептуален модел е реалност. "
Винсент Кобе, Citroën CEO
Поръчките на модела е планувано да стартират на 30 март във Франция, няколко месеца по-късно в Испания, Италия, Белгия, Португалия и Германия. Първите автомобили ще бъдат доставени на клиентите във Франция през юни. Автомобилите за споделено пътешестване ще са на разположение в Париж още тази пролет и ще носят логото "Free2Move ".

AMI ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Дължина: 2.41 м
Ширина: 1.39 м (без огледалата за обратно виждане)
Височина: 1.52 м
Диаметър на завой сред стени: 7.20 м
Тегло без батерия: < 425 кг
Общо тегло с батерия: 485 кг
Батерия: 5.5 kWh

Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР