• Влиянието и дейността на организацията отбелязват стабилен ръст през

...
• Влиянието и дейността на организацията отбелязват стабилен ръст през
Коментари Харесай

БДВО вече има изпълнителен директор

• Влиянието и активността на организацията означават постоянен растеж през последните две години

• В състава на Управителния съвет с ръководител Илияна Захариева като нов член влиза Диляна Йорданова

Елена Матеева е определена за изпълнителен шеф на БДВО на изключително Общо заседание на Дружеството. Решението е резултат от тактиката за стабилно развиване на организацията и идните задължения от програмата за 2020 година

„ Това е натурален стадий от развиването на БДВО и съм изключително щастлива, че се случва в мандата ми на Председател. Организацията ни работи по амбициозна стратегия за включване в събития с интернационално присъединяване, създаване на нови партньорства и повишение на ангажираността на общността, и избора на Изпълнителен шеф е спомагателна гаранция, че ще отговорим на упованията на сътрудниците ”, съобщи Илияна Захариева ръководител на БДВО и шеф „ Корпоративни връзки ” в А1 България.

Елена Матеева е член на Българското сдружение за връзки с обществеността от съвсем 10 години и на Управителния съвет от 2017г. Тя е управител Корпоративен бранд и връзки на Софарма АД. Присъединява се към екипа на дирекция Комуникационни тактики и КСО на Софарма АД през 2003г. и взе участие в основаването на информационните акции на истинските артикули на компанията и на корпоративния бранд. Има магистърска степен по Маркетинг от УНСС и специализации в областта на пр и връзки.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР