• Революционният Hyundai IONIQ 5 получава най-високото отличие на наградите

...
• Революционният Hyundai IONIQ 5 получава най-високото отличие на наградите
Коментари Харесай

Hyundai IONIQ 5 е обявен за „Автомобил на годината в Обединеното кралство за 2022 г.“

• Революционният Hyundai IONIQ 5 получава най-високото отличие на премиите „ Автомобил на годината в Обединеното кралство “
• Електрическият автомобил с пробег до 481 км също е коронован за „ Най-добър фамилен автомобил “
• Приветстван от съдиите като „ бъдещето на автомобилизма, само че още тук, още в този момент • Следва поредност от влиятелни награди през 2021 година и началото на 2022 г
• Hyundai i20N също беше приет като „ Най-добър състезателен фамилен автомобил “

Новият Hyundai IONIQ 5 добави към възходящия си лист с оценки за автомобил на годината още едно самопризнание – „ Автомобил на годината в Обединеното кралство за 2022 г “.

След като към този момент беше приет за най-хубав фамилен автомобил в късия лист на премиите за автомобил на годината в Обединеното кралство, Hyundai IONIQ 5 беше коронясан като най- добър автомобил като цяло от група от 29 експертни съдии от разнороден набор от заглавия, обхващащи английската автомобилна промишленост, в това число The Sunday Times, The Daily Express, The Telegraph, The Independent, Top Gear, Auto Express, CAR, Evo и Business Car.

Джон Чалън, редактор и шеф на премиите за „ Автомобил на годината в Обединеното кралство “, сподели, че Hyundai IONIQ 5 е бил известен избор като автомобил номер едно за 2022 година Той изясни: „ Hyundai IONIQ 5 се усеща като бъдещето на автомобилизма, единствено че е тук още през днешния ден. Дизайнът, динамичността и практичността го вършат фантастично предложение за тези, които търсят електрически автомобил, а също и доста заслужен притежател на купата „ Автомобил на годината в Обединеното кралство 2022 “.

Ашли Андрю, търговки шеф на Hyundai Motor UK, сподели: „ IONIQ 5 в действителност притегли вниманието на потребителите в Обединеното кралство, предлагайки стилно, първокласно цялостно EV преживяване, което се харесва на съвсем всеки вид купувачи на нови коли. Иновативното му оформление значи, че е задоволително необятен за огромни фамилии, ефикасният му задвижващ елемент с нулеви излъчвания е съвършен за купувачи на служебни коли, а първокласният екологичен интериор издига Hyundai в същински първокачествен артикул. Голямо утвърждение е да получим купата Автомобил на годината в Обединеното кралство “
Претендирането за най-високата чест в премиите за автомобил на годината в Обединеното кралство пристигна, откакто IONIQ 5 беше отличен и в категорията за най-хубав фамилен автомобил, където беше окуражителен за това, че е „ елементарно да се движи на електричество “ и че е „ новаторски, мечтан, удобен и брилянтно планиран да употребява пълноценно своята единствено електрическа платформа. "

Hyundai i20N също беше приет, побеждавайки голям брой одобрени спортни коли, с цел да издигне купата за „ Най-добър състезателен фамилен автомобил “. Горещият хеч може да форсира 0-100 км/ч единствено за 6,2 секунди и е оборудван с ефикасен бензинов мотор 1.6 T-GDi с мощ 204 конски сили и съдиите бяха уместно впечатлени, като го оцениха като „ много мощ на налична цена. “.

От представянето си през 2020 година, Hyundai IONIQ 5 завоюва доста фенове с помощта на атрактивния си дизайн, пробег до 481 км и опцията за ултра-бързо зареждане от 10% до 80% единствено за 18 минути.

В резултат на това получи поредност от влиятелни награди в Обединеното Кралство:
Auto Express 2021
- „ Автомобил на годината за 2021 година “ -„ Компактен фирмен автомобил “ -„ Премиум електромобил “ - „ Най-добър дизайн “.
News UK Motor Awards 2021
-„ Най-добре планиран автомобил на годината “ -„ Автомобилна иновация на годината “
Carbuyer 2022
„ Най-добър фирмен автомобил “
„ Най-добър фамилен електромобил “
EE Pocket-lint Awards 2021
„ Най-добър автомобил за 2021 година “

Историята на триумфа продължи и през 2022 година:
2022 Company Car Today CCT 100:
-„ Фирмен автомобил на годината 2022 “ -„ Premium EV на годината 2022 “

Елегантно завършеният Hyundai IONIQ 5 отдава респект на дизайнерското завещание на марката, като се концентрира върху даването на бъдещето на електрическата подвижност на клиентите през днешния ден. Благодарение на водещата в промишлеността нова електрическа световна модулна платформа (E-GMP) на Hyundai, IONIQ 5 обезпечава по-бързо време за зареждане, повишен пробег на шофиране с едно зареждане, усъвършенствано ръководство и великолепно вътрешно пространство.
Модулният E-GMP с плосък под също по този начин разреши на дизайнерите на Hyundai да революционизират интериора на автомобила. IONIQ 5 предефинира вероятното с изцяло ново преживяване в автомобила и витално пространство, предлагайки устойчиви материали, изцяло гъвкави места за сядане и голям брой персонализирани варианти.

*Източник: www.hyundai.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР