• Първите скици на новото поколение Hyundai i20 показват изцяло нов

...
• Първите скици на новото поколение Hyundai
i20 показват изцяло нов
Коментари Харесай

Hyundai Motor Company пусна първи скици на новото поколение i20

• Първите скици на новото потомство Hyundai i20 демонстрират напълно нов дизайн
• Първият модел в Европа, който имплементира новия дизайнерски език на марката
• Световна премиера за новото поколение i20 ще бъде през Март 2020г.

Hyundai Motor Company пусна първи скици на изцяло новото потомство Hyundai i20, които демонстрират, че ще се отличават с напълно нов дизайн и ще бъде първият автомобил в Европа, носещ новия дизайнерски език на Hyundai: “Sensous Sportiness ”.

Новият дизайн се характеризира с хармония сред четири съществени детайла: пропорция, архитектура, жанр и технология. Целта на новата дизайнерска посока е да внесе инстинктивна хубост в автомобилите на Hyundai, създавайки емоционална стойност и придавайки им отличителен тип.

Предварителните изображения демонстрират, че напълно новият i20 ще има по-спортен и динамичен тип. Каскадната решетка отпред ще се прелива хоризонтално към страните, като води до присъщото необятно и ниско купе. Също по този начин неповторимият светлинен подпис акцентира ширината и стойката на изцяло новия i20. Удебелената характерна странична линия на каросерията подчертава спортните пропорции и пъргавостта на автомобила. Задната част е допълнена с водоравен дизайн на задните светлини, които са свързани със задното стъкло.

Хоризонталните линии, покриващи арматурното табло, са присъщи за изцяло новия интериор на i20. За допълнително повишение на елегантността и естетиката на интериора, новият цифров клъстер и централната част на таблото се вливат в един основен елемент и разполагат с два 10,25-инчови екрана.

Напълно новият i20 ще бъде показан на автомобилното ревю в Женева през Март 2020 година Повече детайлности ще бъдат публикувани в близко бъдеще.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР