• Най-ефективната консултантска компания в България и голяма световна агенция

...
• Най-ефективната консултантска компания в България и голяма световна агенция
Коментари Харесай

APRA в партньорство с една от най-големите международни консултантски компании

• Най-ефективната консултантска компания в България и огромна международна организация CD Global Associates потвърдиха стратегическото си партньорство
• CD|APRA ще подкрепя компании, които имат за цел да навлязат на Балканите, както и ще спомага на бизнеси, политици и процеси в района
• Екипът ще работи по целия свят, като предлага стратегически препоръки и опит в разнообразни акции

Джойнтвенчърът CD|APRA сплотява стратегически APRA и CD Global Associates, които имат сериозен опит в провеждането на политически акции, връзки с обществеността и правенето и имплементирането на тактики.

APRA е потвърдено ефикасна информационна консултантска компания, която работи с огромни корпоративни структури, политически партии и неправителствени организации. Тя разполага с голям екип от опитни експерти в своите 8 офиса на Балканите.

CD Global Associates е профилирана в интернационалните връзки, връзките с обществеността и държавни връзки, както и основаването на политики. Воден от Дейн Уотърс, екипът е работил по политически и информационни акции на всеки континент.

CD|APRA ще предлага на клиентите си стратегически съвещания от офисите си из цяла континентална Европа, Лондон, Вашингтон, Ливан и Африка. Като специалисти в провеждането на акции, CD|APRA ще работи с тях за идентифициране на печеливши тактики. Екипът ще употребява изследвания на международно равнище, цифрова експертиза, държавен и медиен опит.

„ В тези времена на неустановеност е по-важно от всеки път да изградим взаимоотношения, които не престават да свързват света. “, разяснява Томислав Цолов, старши сътрудник в новото сдружение.

„ CD|APRA събира най-хубавите гении от разнообразни елементи на света с една съществена цел: да разработим печеливши тактики за нашите клиенти, според от техните потребности. Това партньорство акцентира какъв брой се е развил районът през последното десетилетие. Нашата работа е видяна и чакаме с неспокойствие по-голям напредък и съществени благоприятни условия през идващото десетилетие. “, добави той.

„ CD|APRA сплотява екип, който е работил на всеки континент. От водене на президентски акции, акции за министър-председател и референдуми, както и други политически акции, издигане на реномето на компании в интернационалните медии до образуване на големи телевизионни събития, нашият екип има непостижим опит с връзки по целия свят. Нашата цел ще бъде да решаваме комплицирани проблеми, без значение от това къде се намират те, като сътворяваме печеливши тактики за нашите клиенти. “, сподели вторият старши сътрудник в компанията Дейн Уотърс.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР