​Началникът на Регионалното управление на образованието Веселка Асенова връчи плакета

...
​Началникът на Регионалното управление на образованието Веселка Асенова връчи плакета
Коментари Харесай

Кметът на Видин с благодарствен плакет от Съюза на физиците в България

​Началникът на Регионалното ръководство на образованието Веселка Асенова връчи плакета на доктор Цветан Ценков от името на ръководителя на Съюза на физиците проф. д.фз.н. Александър Драйшу. Тя благодари на кмета за оказаното подпомагане при провеждането на 49-тата Национална конференция по въпросите на образованието по физика. И акцентира, че участниците във форума са били извънредно впечатлени от старопрестолния ни Видин, както и от сърдечния банкет, който им е оказан.
​Д-р Цветан Ценков благодари за признанието. Той показа, че повече сходни събития би трябвало да се случват във Видин и увери, че и отсега нататък Общината ще оказва нужното подпомагане.
 Вижте опциите за летни занимания, които оферират учебните заведения и детските градини в Бургас Вижте опциите за летни занимания, които оферират учебните заведения и детските градини в Бургас
И през тази година Община Бургас обезпечава опция завършващите 4-та възрастова група на детските градини и бъдещи първокласници въз...
Конференцията, която се организира във Видин от 4 до 6 юни, бе проведена от Съюза на физиците в България (СФБ), с незаменимата поддръжка на нашия съгражданин проф. д.н. Вили Лилков – ръководител на Националния учредителен комитет, и от Министерството на образованието и науката, а съорганизатори са Община Видин и фондация „ Еврика “. Темата бе „ Физиката в STEM образованието в междинните и във висшите учебни заведения “. Д-р Цветан Ценков, в качеството си на хазаин и на почетен ръководител на Организационния комитет във Видин, поздрави участниците във форума при формалното му разкриване. Кметът насочи покана някоя от идващите конференции още веднъж да се организира в нашия град.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР