​Елена Манолкова реализира пореден творчески проект. Съпругата на дългогодишния футболен

...
​Елена Манолкова реализира пореден творчески проект. Съпругата на дългогодишния футболен
Коментари Харесай

Футболна съпруга показа първата си колекция от картини

​Елена Манолкова осъществя следващ креативен план. Съпругата на дългогодишния футболен експерт и треньор на вратарите в редица български клубове - Владимир Манолков, е позната в светските среди с гения да основава хубост под най-различни форми.

 Владимир Манолков пред ТОПСПОРТ: Надявам се Хърватия или Белгия да завоюва Мондиал 2018, Англия не е измежду любимците
Владо Манолков пред ТОПСПОРТ: Надявам се Хърватия или Белгия да завоюва Мондиала, Англия не е измежду любимците

" Никой не трябва да подценява Франция, Испания беше прекомерно предсказуема "

След като утвърди своето име в стилната промишленост, инициатира благотворителни акции за дечица и завоюва редица влиятелни награди у нас и зад граница, изобретателната дизайнерка и стилист на дизайнерската марка " Regina " и спортно - елегантна линия " SUPER RICH ", впечатлявящата брюнетка като същинска изобретателна хала, избра още едно креативно място за развиване,а точно създател на творби на актуалното изкуството.

" Изгарям от неспокойствие и горделивост да ви осведомявам за още един креативен план и още едно изобретателно предизвикателство в моя живот ", написа Манолкова в персоналния си " Facebook " профил.

" Като делегат на нашето време, намирам цялото си ентусиазъм в тази нова среда, в която също избрах да се развъртвам. Картините, основани от мен, въплъщават разнородни фотографии, художествени концепции, дизайнерски обработки, взимайки поради най-малките елементи, отдаваща огромно значение на симетрията, вероятностите и салдото на другите детайли в творбите ми. Провокативната и блестяща Вселена е израз на въображението ми, ориентирано към интензивно осуетяване на мозъците.

Чрез първите пет серии от фотографски творби на изкуството като: " Аз не съм принцеса ", " Без разголване тук ", " Без замърсяване тук ", " Разрушителна хирургия " или " Тагове ", ловко желая да осъдя съществени дела посредством сублимиране на значими послания. Всяка нова поредност е мъчно и смело предизвикателство, защото удря върху неморалността, като я прави привлекателна за гледане и по този метод доближава до необятна публика. За да влияя на мозъците на хората, предпочитам нежния способ с красиви графики, а не с принуждение. Осветлявам с гений пороците на този свят с естетизъм и финес, само че дълбоката ми цел е да печеля сърцата и мозъците ви.

 Снимка 379815

Като един нехарактерен и смел актуален художник, задачата ми е да подчертая лицемерието на отричането, от време на време по много лют и призрачен метод. Ярки цветове, метода по който слагам моя автограф, който ще видите непосредствено изписан върху тялото на моя първи модел в лицето на моята щерка Виктория (моята усъвършенствана версия и муза, както я назовавам аз) е отличаващо в моята първа сбирка творби на изкуството. Защо избрах първо тъкмо нея? Защото е парченце от мен, а кой различен може да пресъздава по-добре първите ми произведения, от завладяваща, чаровна и привлекателна млада дама, каквато е тя в наближаването на 20 годишнината й.

Именно за това сбирка 2018 е от тъкмо 20 истински произведения и техни копия (в безграничен брой), ориентирани към всички колекционери и фенове на актуалното съвременно изкуство.

 Снимка 379816

Благодаря за безграничната поддръжка на моето семейство и околните ми, също по този начин сърдечно благодаря на хората от тази сфера, които одобриха да окажат цялостно подпомагане, моето творчество да доближи до необятната публика и не на последно място на всички, които от тук натам ще се заинтригуват, оценят и имат от творбите ми ", разяснява Елена Манолкова.

 Снимка 379814
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР