Звездното попълнение на "Ботев" (Враца) Валери Божинов коментира предстоящия в

...
Звездното попълнение на "Ботев" (Враца) Валери Божинов коментира предстоящия в
Коментари Харесай

Нападателят на Ботев/Вр/ Валери Божинов: Не трябва да даваме инициативата на ЦСКА

Звездното попълнение на "Ботев " (Враца) Валери Божинов разяснява идния в събота мач против ЦСКА. Врачани одобряват „ алените “ на 22 септември (събота) от 22:00 часа на стадион „ Огоста “ в Монтана.
„ Надявам се на три или една точка, за нас това ще е огромен триумф. Няма да е елементарно, защото имаме почит към ЦСКА. Това е клуб с огромна история. Надяваме се да създадем всичко допустимо да откраднем нещо от „ алените “ “, призна Валери Божинов.
„ Анализирахме противника. Знаем мощните и слабите му страни. Ще се опитаме да осъществим напътствията и да вземем оптималното от мача. Мачът ще бъде 90 или 95 минути битка. Ние би трябвало да се трудим и да желаеме повече от противника. Знаем, че ЦСКА има футболисти, които от едно никакво състояние могат да решат мача. Трябва да сме покрай играчите на ЦСКА да не им даваме опция да водят самодейността. Ако допуснем да управляват мача, ще имаме проблеми “, добави някогашният национал.
„ Работим и упражняваме много. Няма да е елементарно. Играл съм против Бодуров няколко пъти. Той е добър футболист, водач в националния тим. ЦСКА има много положителни футболисти и разполага с един от най-силните стопери. Надявам се по-добрият да излезе победител в този мач “, приключи нападателят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР