Звездно парти беляза старта на най-популярното и дългоочаквано музикално събитие

...
Звездно парти беляза старта на най-популярното и дългоочаквано музикално събитие
Коментари Харесай

Звездно парти постави началото на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour


Звездно празненство беляза старта на най-популярното и дълго чакано музикално събитие на лятото Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019.

Партито мина под претекста „ Да завладеем лятото дружно “, а измежду гостите бяха огромна част от звездите, които следва да се качат на сцената на турнето. Именно те се погрижиха за настроението на гостите като извършиха част от обичаните им шлагери.

Изненади на празненството не липсваха, а страстта и вдъхновението бяха на 100%, което трансформира събитието в неповторимо преживяване.

Вечерта бе открита от лъчезарната Михаела Филева и шлагерът й „ Без етикети “. Михаела показа: „ Щастлива съм, че и тази година имам опцията да съм част от приключението Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Подготвила съм доста изненади и чисто ново парче. Очаквайте ни в Горна Оряховица на 27 май.”

Pavell от музикалното дуо Pavell & Venci Venc’сподели, че следва да изненадат почитателите не с един, а с няколко нови плана точно на тазгодишното турне.

В типично собствен жанр Криско съобщи: „ Чувствам се спокоен преди да изляза на сцената, няма какво да стане, ще бъде доста крепко! Подготвил съм доста изненади за публиката и доста скоро и ще ви показва новия си план на сцената на Coca- Cola The Voice Happy Еnergy Tour.”

DARA също участва на празненството и разгорещено загатна за идния си план, който дава обещание да бъде доста забавен.

Специално осъществяване на своя шлагер „ Да не спим “ за гостите показа и Yoana, последвана от Ballan, на който му следва да се качи за първи път на сцената на турнето като музикален реализатор. Той показа: „ Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour е най-епичното премеждие за лятото и за мен е огромно самопризнание да бъда част от него. “ Ева Пармакова показа парчето си “Tell Me Right” и също показа нетърпението си да бъде част от завладяващото лятно прекарване. Прекрасната Тита извърши своя неоспорим шлагер „ Антилопа “. Певицата разтанцува освен гостите, само че и балет Нова, които непринудено излязоха на сцената и извършиха дружно с нея известната хореография на парчето.

Чаровните дами от 4Magic изненадаха гостите като извършиха “Happy Birthday” и по този метод означиха рождения и именния ден на усмихнатата Елия. Момичетата бяха очевидно разчувствани и споделиха, че за тях сцената на турнето е сбъдната фантазия.

Първият концерт от CCTVHET2019 е в Горна Оряховица на 27 май и ни готви безчет изненади. След което ще премине през Банско на 7 юни, Пловдив на 20 юни, Бургас на 10 юли, Варна на 13 юли. След къса отмора, турнето ще се завърне в Благоевград на 10 септември и ще приключи с огромният край на 14 септември в София.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР