Звездни български спортисти ще мерят сили в специален епизод на

...
Звездни български спортисти ще мерят сили в специален епизод на
Коментари Харесай

Паметна спортна битка в НеСемейни войни по NOVA

Звездни български спортисти ще мерят сили в специфичен епизод на обичаното телевизионно предаване Семейни войни тази сряда в 18:00 ч. в ефира на NOVA.

Отбор “Футбол “ с капитан легендата Димитър Пенев се изправя против отбор „ Висока топка “, воден от колоритния Тити Папазов в борба за установяване на спортния първенец в “НеСемейни войни”.

 тим висока топка

Въоръжен с положително въодушевление и предпочитание за победа ще бъде несемейният тим на футболистите, в който с изключение на капитанът Димитър Пенев, влизат още звездите Христо Йовов, Георги Петков, Александър Александров и Вили Вуцов. Спортистите към този момент демонстрираха разсъдък и бързи реакции в борбите против най-хубавите фамилни тимове, само че дават обещание да дадат всичко от себе си в спортния дуел в сряда.

„ Интересно е по какъв начин огромни спортисти, които са привикнали да играят единствено за победа, не бяха пристигнали, с цел да побеждават, а с цел да се забавляват. Поздравявам целия екип на "Семейни войни ", тъй като то е едно от най-позитивните излъчвания в ефир “, показа в предаването „ На Кафе “ звездният участник от тим „ Футбол “ Вили Вуцов.

Баскетбол и волейбол се сплотяват в тим „ Висока топка “, който с обща височина от над 10 метра, ще се цели в успеха с впечатляващ състав –Любо Ганев, Георги Младенов и братята Валентин и Георги Братоеви. В ролята на капитан влиза ексцентричният баскетболен треньор Тити Папазов, който ще стимулира съотборниците си да отговорят вярно на заложените въпроси. Преди оспорваната конкуренция на следващия ден, баскетболисти и волейболисти ще мерят сили с атрактивното семейство Стамови – довечера от 18:00 ч. в ефира на NOVA.

Отбор „ Футбол “ или тим „ Висока топка “ - какъв ще е изходът от спортния край и кой ще покаже по-силен спортен дух, не пропускайте да видите на 21 март от 18:00 ч. по NOVA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР