Звездната програма на първия BG Music Festival се обогатява с

...
Звездната програма на първия BG Music Festival се обогатява с
Коментари Харесай

Дует Авеню, Кристо, Гери-Никол и Криско са сред звездите на BG Music Festival

Звездната стратегия на първия BG Music Festival се обогатява с още реализатори. В Галавечерта на 10 юни на сцената на Летния спектакъл в град Сандански с изключение на Гери-Никол ще се изявят дует Авеню и Кристо. Популярният мъжки поп дует Авеню ще показват своите шлагери през годините. Боби Иванчев и Заки Соколов започват дружно музикална кариера през 1989 година, а триумфите им са феноменални. Те бързо се трансформират любимци на публиката, а песните им са обичани от няколко генерации българи. Рап идолът Кристо пък ще зарадва феновете на хип-хоп-а с микс от най-хубавите си части.

Гери-Никол както постоянно ще изненада с необикновено театрално наличие. Атрактивната изпълнителка ще показа пред публиката своите песни, които са отпред на всички ранглисти. Тя ще презенетира на сцената и най-новия си шлагер “One of a Kind”.

По време на Галавечерта ще бъдат оповестени спечелилите в BG Music Festival и ще бъдат връчени премиите. Песните, достигнали до финала на форума са 21 на брой и всички те ще бъдат показани на сцената на Летния спектакъл в град Сандански предходната вечер – 9 юни. Тогава специфичен посетител ще бъде хитмейкърът Криско, който ще показа специфична стратегия с най-големите си шлагери.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР