Звездната двойка Хавиер Бардем и Пенелопе Крус гледайте тази вечер

...
Звездната двойка Хавиер Бардем и Пенелопе Крус гледайте тази вечер
Коментари Харесай

Ето какво ви очаква днес на Филмови нощи във Филипополис

Звездната двойка Хавиер Бардем и Пенелопе Крус гледайте довечера в престъпната драма " ДА ОБИЧАШ ПАБЛО “ на режисьора Фернандо Леон де Араноа, както и българската обществена драма на Стефан Командарев " ПОСОКИ “ с цяло съзвездие български артисти.

От 21:10 в Лятно кино " Орфей “ ще бъде следващата прожекция на извънредно посещавания испански филм " ДА ОБИЧАШ ПАБЛО “, разказващ трагичната история на един от най-големите нарушители в историята на XX век. Филмът е портрет на Ескобар (Хавиер Бардем) през очите на любовницата му Вирхиния Вайехо (Пенелопе Крус), основан на биографичния ѝ разказ " Да обичаш Пабло, да мразиш Ескобар “. С глас зад кадър тя споделя за комплицираните схеми в бизнеса му, опиращ до ликвидиране на служители на реда, изграждане на къщи за бедните и издигането му до заместник-депутат.

От 23:30 ще бъде късната прожекция на българския филм " ПОСОКИ “, в който ще видите актьорите Васил Василев-Зуека, Иван Бърнев, Асен Блатечки, Ирини Жамбонас, Юлиан Вергов, Христо Мутафчиев, Стефан Денолюбов и други Историята е разказана антологично благодарение на основните герои, чиято специалност е да бъдат таксиметрови водачи и доста постоянно изповедници на пасажерите си. Базиран на действителни случки, филмът прави бездънен разрез в наболелите проблеми в България през последните две десетилетия.

В понеделник програмата на " Филмови нощи във Филипополис “ продължава с анимацията ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАЛНИЯ 3:ЧУДОВИШНА ВАКАНЦИЯ и комедията КНИГА ЗА ВЪЗРАСТНИ с Джейн Фонда, Анди Гарсия и Алисия Силвърстоун.

Билети на касата на кино " Орфей “ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР