Звездната българска шахматна двойка Иван Чепаринов и Антоанета Стефанова се

...
Звездната българска шахматна двойка Иван Чепаринов и Антоанета Стефанова се
Коментари Харесай

Антоанета Стефанова и Иван Чепаринов станаха родители на Мелисандра

 Антоанета Стефанова осма на супертурнир в Тбилиси
Звездната българска шахматна двойка Иван Чепаринов и Антоанета Стефанова се снабди с първото си дете. Новината заяви първи съветският профилиран уебсайт Chess-News.ru, представен от вестник " Сега ", който поздрави родителите за първородната им щерка с честитка в " Туитър ".

По-късно в обществената мрежа някогашната международна шампионка по шахмат и половинката й получиха поздравления от редица изтъкнати шахматисти от целия свят. От известието на българския гросмайстор и анализатор Деян Божков стана ясно и името на детето: " Звездното бебе Мелисандра се роди през днешния ден! Честито на щастливите родители Антоанета Стефанова и Иван Чепаринов! ".

Изборът на име на детето е въодушевен от фентъзи поредицата " Игра на тронове " на американския публицист Джордж Р. Р. Мартин, в която червенокосата пророчица Мелисандра беше един от централните персонажи в отминалите сезони.

В момента щастливият баща Чепаринов, който е роден в Асеновград преди 31 години, се състезава на шахматната олимпиада в Батуми за тима на Грузия, защото българската федерация е с лишен лиценз. 39-годишната Стефанова също беше картотекирана, само че поради идното раждане е отпаднала от присъединяване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР