Звездите на българската и световна атлетика не останаха безучастни и

...
Звездите на българската и световна атлетика не останаха безучастни и
Коментари Харесай

Атлетическият свят също скърби за Коби

Звездите на българската и международна атлетика не останаха безучастни и показаха дълбоката си горест от гибелта на баскетболна суперзвезда Коби Брайънт. Брайънт и още осем души, включително и 13-годишната му щерка Джиана, починаха в неделя, когато хеликоптерът, с който са пътували, се разруши в покрайнините на Лос Анджелис.

Бившата спринтьорка Тезджан Наимова разгласява своя фотография с Брайънт от Олимийските игри в Пекин през 2008 година и изрази съжалението си за нелепата гибел на великия състезател.

Най-бързата българка Ивет Лалова-Колио също уважи паметта на останалия вечно на 41 американец, откакто разгласява негова фотография във “Фейсбук” и написа “Почивай в мир, легендо”.

Същото е посланието и в историята на Тихомир Иванов в Instagram, който помести фотография на Брайънт и починалата с него 13-годишна щерка Джиана.

View this post on Instagram
A post shared by Eliud Kipchoge - EGH (@kipchogeeliud) on Jan 27, 2020 at 1:41am PST
Юсейн Болт, Елиуд Кипчоге, Юрий Борзаковски, Джанмарко Тамбери, Лоло Джоунс, Крисчън Тейлър, Уил Клей, Нелсон Евора са единствено дребна част от скърбящите звезди на международната атлетика, които уважиха паметта на Брайънт по собствен метод.

View this post on Instagram
A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Jan 26, 2020 at 12:21pm PST
" Все още не мога да допускам ", написа Болт в Instagram. View this post on Instagram
A post shared by Christian Taylor (@taylored2jump) on Jan 26, 2020 at 3:14pm PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР