Звездата от сериала Сексът и градът Синтия Никсън обявява кандидатурата

...
Звездата от сериала Сексът и градът Синтия Никсън обявява кандидатурата
Коментари Харесай

Звезда от сериал ще се бори за губернатор на Ню Йорк

Звездата от сериала " Сексът и градът " Синтия Никсън афишира кандидатурата си за губернатор на Ню Йорк от Демократическата партия на Съединени американски щати.
" Обичам Ню Йорк и през днешния ден разгласявам моята кандидатура за губернатор ", разгласи тя през днешния ден. " Никога не съм живяла на никое място другаде. Но нещо би трябвало да се промени, желаеме промени в опазването на здравето, да сложим завършек на всеобщото принуждение, да изправим нашето счупено метро… ”, разгласи тя. 


Звездата " Сексът и градът " ще би трябвало да се конкурира преди този момент с демократа губернатор на Ню Йорк Андрю Куомо
Синтия Никсън образува екип, в който включва Ребека Катц и Бил Хиърс, които са работили по първата акция на кмета на Ню Йорк Сити Бил де Блазио.
Синтия Никсън е видна общественичка, поредна противничка на Тръмп. Носителката на премиите " Тони ", " Грами " и " Еми ” съобщи: “Нашата народна власт е подложена на офанзива и ние, американците, би трябвало да се грижим и да се борим за нея ” още на инагурацията на Тръмп. " Ако научихме нещо по време на първата година от президентството на Тръмп, това е, че кавалерията не идва да ни избави, а самите ние сме конница ”, добави тя година по-късно. 
Избори за губернатор ще има на 6 ноември в 36 щата и 3 територии. / segabg.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР