Звездата от Карибските пирати съди миналата година британския вестник Сън

...
Звездата от Карибските пирати съди миналата година британския вестник Сън
Коментари Харесай

Проблемите със закона вдъхновиха Джони Деп да пише песни

Звездата от " Карибските пирати " съди предходната година английския вестник " Сън " за изказванията, че е хулиган на дами поради обвиняванията на някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. загуби делото за клюка и предходната седмица.
, другар на Деп и член на неговата група „ Hollywood Vampires “, разкри, че артистът е канализирал възприятията си през целия развой, пишейки за тяхната група.
 Окончателно: Джони Деп загуби опция да апелира дело за клюка Окончателно: Джони Деп загуби опция да апелира дело за клюка
На Джони Деп е отказано правото да апелира решение на арбитър от Върховния съд, с което е отритнат искът му за клюка против вестник &bd...
„ Знам, че Джони писа доста предходната година, когато всичко това се случваше с него “, сподели той за „ Дейли Бийст “. „ Случващото се не му попречи да се прибира у дома и да написа. Всъщност то евентуално е помогнало. Очаквам няколко забавни песни ", добави Алис.
Деп, който е завел обособен иск за клюка в Съединените щати, където чака развой, не желае драмите в персоналния му живот да пречат на живота на групата и е подготвен да се върне към турнетата.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР