Звездата от Детската Евровизия Крисия Тодорова започна записите на общата

...
Звездата от Детската Евровизия Крисия Тодорова започна записите на общата
Коментари Харесай

Крисия записва специална песен за „Детската Евровизия” 2015

Звездата от „ Детската Евровизия ” Крисия Тодорова стартира записите на общата ария, която всички участници ще изпълнят дружно на сцената в „ Арена Армеец ” на 21 ноември. Заглавието на песента е в благозвучие с мотото на 13-то издание на песенния конкурс – #Discover ” (#Откривай ”). В нея се пее за откриването на вярата, фантазиите, любовта в сърцата и приятелите, и че всеки един от нас е неповторим, оповестиха от Българска национална телевизия. „ Discover” е доста съвременна ария и ще стане шлагер. Много ми харесва” – показа Крисия по време на подготовките на новата ария и добави, че „ посредством музиката всичко може да се открие”.

Автори на музиката на “Discover” са Евгени Димитров-Маестрото, Васил Иванов-Декстър и режисьора на шоуто на Детската Евровизия 2015 Гордан Бонело. Текстът е дело на Мат Мушу, който написа и общата ария за миналогодишното издание на състезанието.

„ Мотото “#discover” има доста обстойно значение. Искаме да покажем на Европа какъв брой е красива България, какъв брой топли са хората тук. Искаме Европа да открие гениите във вашата страна и да предадем на всички деца нашето положително обръщение - да открият вярата, другарството и бъдещето”, съобщи Гордан Бонело, режисьорът на шоуто.

От през вчерашния ден фоайето на централната постройка на Българска национална телевизия е преобразено в духа на Детската Евровизия. Чадъри с мотото на тазгодишния конкурс бяха аранжирани в атрактивна арт апаратура. През лятото над 200 деца от неправителствената организация „ Духовно огледало” се включиха в изработването им.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР