Звездата на UFC Хабиб Нурмагомедов смята, че съперничеството му с

...
Звездата на UFC Хабиб Нурмагомедов смята, че съперничеството му с
Коментари Харесай

Хабиб за Конър: Нека направи 10 поредни победи и може да има реванш

Звездата на UFC Хабиб Нурмагомедов счита, че съперничеството му с Конър Макгрегър в никакъв случай няма да завърши. Въпреки това, боецът съобщи, че не се интересува от реванш против ирландеца.

„ Съревнованието ни в никакъв случай няма да завърши. Никога. Дори в случай че се засечем някъде на улицата, ще се сбием, 100 %! Няма значение, че някой ще отиде в пандиза. Не се опасявам от това. Той ще отиде в болничното заведение, а аз в полицията. Това е.”

„ Първо би трябвало да се завърне, да направи серия от 10 следващи победи и тогава може и да се срещнем отново”, съобщи международният първенец в лека категория.

„ Сега хората си мислят: „ О, той приказва по този начин, само че в случай че му предложат милиони долари, ще се съгласи незабавно.” Не. Бори се. Завърни се в осмоъгълника и се докажи.”

„ Няма потребност Дана Уайт да ми звъни. Чувам се с него, той е добър човек, само че дано не ме убеждава за сходен мач. Искам да се удрям против персони – против Дъстин Порие, Тони Фъргюсън, Джордж Сейнт Пиер. Не желая да се удрям против човек, който в никакъв случай не печели”, приключи Хабиб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР