Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга беше наказана от Българския футболен

...
Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга беше наказана от Българския футболен
Коментари Харесай

Наказаха Каранга за надуваемия пенис

Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга беше осъдена от Българския футболен съюз. Ръководният орган на родния футбол санкции бразилеца и спря спортните му права за един мач поради неприлични жестове след края на дербито в неделя.

„ Червените “ победиха Левски с 1:0 , а единственият гол беше маркиран точно от Каранга малко преди края на постоянното време. След успеха нападателят развя надуваем пенис, окичен с шал на Левски, а също така направи жест с рязането на глави.

За засегнатост на един или повече фенове, на съображение чл.22, алинея 2, б. Й, колонака 5 от Директива за птиците /2017/2018/ ДК санкционира Луиш Да Силва Фернандо – играч на ПФК "ЦСКА-София " гр. София със прекъсване на спортни права за 1 среща и санкция в размер на 3000 лв..

За проявление на непристоен жест без форма на дискриминация на съображение чл.22, ал.4 от Директива за птиците /2017/2018/ ДК санкционира Луиш Да Силва Фернандо – играч на ПФК "ЦСКА-София " гр. София с санкция в размер на 3000 лв., се споделя в решението на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР