Звездата на Милан Златан Ибрахимович получи травма на вчерашната тренировка

...
Звездата на Милан Златан Ибрахимович получи травма на вчерашната тренировка
Коментари Харесай

Известен професор в Италия: Златан е шампион и има волята да се възстанови

Звездата на Милан Златан Ибрахимович получи контузия на вчерашната подготовка на „ росонерите “. В италианският гранд има съществени терзания, тъй като се притесняват от тежка контузия на шведа. Нападателят би трябвало да премине по-обстоен обзор през днешния ден, с цел да стане ясно какъв брой тежка е травмата му. Според информациите в Италия Ибрахимович може съществено да е увредил ахилесовото си сухожилие и може да отсъства от терените за дълъг интервал от време.

В същото време професор Пиер Паоло Мариани, прочут състезателен доктор, счита, че шведският нападател може да се възвърне изцяло от травмата и даже да се върне на нормалното си високо равнище.

„ Ако е стимулиран и има волята, ще се възвърне изцяло. Не мога да кажа за неща, които не знам. Просто първенец като Ибрахимович несъмнено може да играе още веднъж на равнището, на което сме привикнали да го гледаме. Със сигурност на 38 или 39 години всичко може да зависи от психологическия фактор. Ако той е стимулиран и има волята да се възвърне, нищо не може да му попречи да се върне към общоприетото си равнище “, съобщи Мариани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР