Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо реагирал доста подозрително, след

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо реагирал доста подозрително, след
Коментари Харесай

Дезертьор: CR7 избягал в Португалия

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо реагирал много съмнително, откакто се оплакал от травма на хълбока и е отпътувал за Португалия. Реакцията му е била разследване на решението на мениджъра Ралф Рангник да не го пусне титуляр във вчерашното градско дерби с Манчестър Сити (1:4).

Според „ Сън “, Роналдо бил шокиран от желанието на Рангник да не го употребява в стартовия състав против „ жителите “. Германският управител обяснил, че избира да заложи на по-свежи футболисти от началото на мача, а португалецът ще бъде по-полезен с поява на терена като запаса.

37-годишният нападател бил безапелационен, че може да помогне повече като част от стартовите 11. Той бил отчаян, че няма да е титуляр.

След това декларирал, че има травма на хълбока, за която има удостоверение от лекарите на Манчестър Юнайтед. Роналдо отсякъл, че по-топлото време в Португалия ще му помогне за по-бързото възобновяване и отпътувал непосредствено за родината си.

Решението на петкратния притежател на „ Златната топка “ изненадало неговите съотборници, защото през седмицата той упражнявал много старателно в очакване на дербито. Именно по тази причина те останали шокирани от решението му да напусне хотела на тима още в събота вечерта и да отлети за Португалия.

Още по-интересни са съмненията, че евентуално Кристиано Роналдо самичък е популяризирал информацията, че няма да играе против Манчестър Сити. Новината за първи път се появи в „ Инстраграм “ профила cr7.0_lendario, който е следван от футболната звезда. Публикацията, че португалецът няма да е в състава против „ жителите “ пък е харесана от неговата сестра Катя Авейро.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР