Звездата на Кирил Десподов говори след равенството с австрийския Волфсбергер

...
Звездата на Кирил Десподов говори след равенството с австрийския Волфсбергер
Коментари Харесай

Десподов: Няма как да сме доволни, ако не сме победили

Звездата на Кирил Десподов приказва след равенството с австрийския Волфсбергер в контролна среща. Десподов се регистрира с две асистенции в края на мача, с които " орлите " заобиколиха загубата.
" Няма по какъв начин да сме удовлетворени, в случай че не сме победили. Показахме темперамент второто полувреме и доста огромно предпочитание за победа. Не ни доближи малко. Изпуснахме обстановки. Трябва да похвалим и момчетата от първото полувреме - и те се раздадоха.
Играх 10 месеца в Австрия и знам какво е шампионата. Играл съм против този тим три пъти, тъй че бях квалифициран. Добре са тактически, тичат доста момчетата, раздават се.
Добро центриране от моя страна, само че и доста положително довеждане докрай от Ихинио Марин. Перфектния тайминг намерихме. Ще се веселя да имам още такива асистенции. Без тренировки няма по какъв начин да се получат нещата.
Мисля, че новите момчета влизат сносно в лагера. Опитваме се по най-хубавия метод да ги въведем в колектива, да им разбираем за нашата игра, нашия нрав. Те са положителни футболисти ", показа Кирил Десподов.
.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР