Звездата на хитовата кримка “Под прикритие” Ивайло Захариев, който играе

...
Звездата на хитовата кримка “Под прикритие” Ивайло Захариев, който играе
Коментари Харесай

Ивайло Захариев Проговори За Раздялата С Жена Си

Звездата на хитовата кримка “Под прикритие” Ивайло Захариев, който играе ролята на предприемача Калоян в новия български сериал “Пътят на честта”, публично призна, че към този момент е разведен.

“Да, не съм със брачната половинка си. Не считам да изпадам в детайлности, тъй като това вълнува единствено нас двамата. Държа да се знае, че аз няма да спра да я уважава”, отсече артистът.

Ивайло се разделил с половинката си Миряна преди година. След няколко опита да затоплят връзките си едвам в този момент артистът осъзнал, че няма да се получи, и е свалил брачната си халка.

Захариев слагал пръстена само по време на фотосите на сериала. В “Пътят на честта” той е в ролята на предприемача Калоян, който е фамилен мъж, зарязан от жена си с двете им деца и също пред бракоразвод.

7 години след сватбата си артистът и майката на двамата му синове – 6-годишния Филип и 5-годишния Дамян, сложиха завършек на брака си, само че настойчиво отхвърлят да разясняват каква е повода.

Ивайло се е изнесъл на квартира наоколо до жилището, в което живеят брачната половинка му Миряна и децата, написа Уикенд. Захариев продължавал да е все по този начин безрезервен родител. Всяка заран той отивал до дома им наоколо до Централни хали, с цел да води момчетата на детска градина и ги прибирал назад у дома и седял при тях, до момента в който Миряна се прибере.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР