Звездата на Франция Ървин Нгапет отново поднови тренировки с националния

...
Звездата на Франция Ървин Нгапет отново поднови тренировки с националния
Коментари Харесай

Ървин Нгапет поднови тренировки с Франция

Звездата на Франция Ървин Нгапет още веднъж възобнови тренировки с националния тим за започващото от през днешния ден международно състезание по волейбол в България и Италия, оповестиха от щаба на отбора. Асът на „ петлите “ отсъства повече от 10 дни заради разтежение на мускул по време на подготовка, като трябваше да почива сред две и три седмици. Положението обаче очевидно се усъвършенства и Нгапет е дружно със своите съотборници за занимания. Дали обаче ще се включи за първия мач с Китай, който е на 12 септември в „ Арена Монбат Русе “, към момента няма изясненост.

Припомняме, че Франция е в група „ В “ на международното състезание, мачовете от която се играят в Русе. Съперници на „ петлите “ са още олимпийският първенец Бразилия, Канада, Холандия, Китай и Египет. Французите идват довечера в Русе, като се чакат към 20:00 ч. Те идват с полет от Париж до Букурещ, а по-късно рейс ще ги извози до крайдунавския град.

Днес България и Финландия откриват международното състезание у нас, като дуелът е от 20:30 часа в Двореца на Културата и спорта във Варна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР