Звездата на "Дисни" Бела Торн разказа за свое ужасно преживяване,

...
Звездата на "Дисни" Бела Торн разказа за свое ужасно преживяване,
Коментари Харесай

Бела Торн качи голи СНИМКИ и натри носа на хакер, който я изнудваше

Звездата на "Дисни " Бела Торн описа за свое извънредно прекарване, с което откри метод да се оправи. 21-годишната актриса и певица написа в Twitter, че хакер е заплашил да качи нейни интимни фотоси в мрежата.

Тя описа за прекарванията си и качи скрийншотове с кореспонденцията. Най-важното обаче е, че тя сама разгласява въпросните голи фотоси, с цел да натрие носа на хакера.

"Чувствам се непоносимо. Чувствам, че ме следят и че някой ми е лишил това, което желаех да покажа единствено на един специфичен човек ", споделя Бела.

Звездата също означи, че хакерът е изпратил голи фотоси и други известни персони и че няма да спре да го прави. Според Торн, след нейното деяние, тя се усеща доста по-добре.

Бела бе подкрепена от почитателите й, които означиха, че я следват от дните на "Дисни ". Според тях момичето е работило самоуверено и никой не заслужава това. Някои обаче означиха, че този, който е решил да изнудва Бела, евентуално не е видял нейният Инстаграм акаунт. Тя има 19,6 милиона клиенти, на които не се опасява да покаже откровените си фотоси.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР