Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд, който ще бъде един

...
Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд, който ще бъде един
Коментари Харесай

Халанд иска сензационна заплата от следващия си клуб

Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд, който ще бъде един от най-желаните играчи на трансферния пазар през идното лято, желае умопомрачителна заплата от клуба, с който ще подпише.

Според "Сън " сумата е 600 000 паунда седмично (над 700 000 евро). Единствените два клуба, които могат да си разрешат тези условия, са Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.

Всичко това значи, че в случай че някой от тези клубове се съгласи да удовлетвори желанието на младия норвежец, ще би трябвало да влага в него близо 300 милиона. Половината от тях са за трансферната сума, а останалите - под формата на хонорари в възможен контракт за пет години.

Освен Манчестър Сити и ПСЖ, Челси, Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Реал Мадрид, Барселона и Байерн Мюнхен също се интересуват от Халанд, само че надали някой от останалите клубове може да одобри изискванията, които сътрудникът на играча Мино Райола желае да сложи.

Вчера обаче испанското издание “Куатро” излезе с информация, че Холанд възнамерява да играе в Ла Лига, тъй като към този момент е закупил парцел в Марбейя. Същият източник твърди, че норвежецът е уведомил Борусия (Дормтунд) за желанията си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР