Звездата на Барселона Лионел Меси записа поредно славно постижение срещу

...
Звездата на Барселона Лионел Меси записа поредно славно постижение срещу
Коментари Харесай

Графика на деня: Стоте гола на Лионел Меси в Шампионската лига

Звездата на " Барселона " Лионел Меси записа следващо славно достижение против името си в осминафиналния конфликт в Шампионската лига против " Челси ". Каталунците победиха с 3:0, като аржентинецът вкара две от попаденията и подаде за третото, дело на Усман Дембеле. С двата си гола Меси към този момент има 100 попадения в шампионата и се трансформира в едвам втория състезател, достигнал до трицифрен брой след Кристиано Роналдо. Нападателят на " Реал " (Мадрид) има 117.

" Чувството, че съм стигнал до 100 гола в шампионат като Шампионската лига е доста прелестно. Представянето на целия тим тази нощ беше превъзходно и сме доста щастливи, че се класирахме напред, към този момент сме на четвъртфинал ", сподели Меси след дуела.

Той се разписа още в 128-ата секунда и по този метод означи най-бързия гол в кариерата си. Преди първия мач с " Челси " от осминафиналите, Меси в никакъв случай не беше вкарвал на отбора от Западен Лондон, само че изигра основна роля за продължаването напред, откакто вкара три гола и подаде за другия за общия резултат от двете срещи 4:1.

След края на мача на " Камп ноу ", даже мениджърът на гостите Антонио Конте похвали Меси за невероятното му показване, заявявайки, че " подобен футболист се ражда един път на 50 години ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР