Звездата на Барселона - Лионел Меси е заяви на ръководството

...
Звездата на Барселона - Лионел Меси е заяви на ръководството
Коментари Харесай

Меси остава в Барселона, само ако Шави бъде назначен за треньор

Звездата на Барселона - Лионел Меси е съобщи на управлението на клуба, че ще подпише нов контракт, единствено в случай че някогашният му съотборник Шави Ернандес бъде назначен за ментор на отбора.

В последните дни се появиха информации, че гениалният аржентинец е отчаян от протичащото се в родния му клуб и отхвърля да подпише нов договор, като актуалният е с дълготрайност до лятото на 2021 година, което значи, че по-късно Меси може да си тръгне от " Ноу Камп " като свободен сътрудник.
 Предлагат Антоан Гризман на Ювентус
Предлагат Антоан Гризман на Ювентус

Двете страни към този момент договарят

Босовете на каталунците са решени да задържат огромната си звезда, само че даже предлагането нарастване на заплатата не е смекчило позицията на Меси, който е сърдит след изтекли в медийното пространство информации, съгласно които той е виновен за някои от събитията в клуба като уволнението на Ернесто Валверде през януари, както и отчаян от неналичието на задоволително качество в състава.
 Дузпи съвсем взеха решение разногласието за купата в Ла Лига
Дузпи съвсем взеха решение разногласието за купата в Ла Лига

Реал са удовлетворени

Според испански източници въпреки всичко има вяра 33-годишният Меси да продължи да играе за Барселона, само че с цел да се случи това той е сложил наложителното изискване някогашният му съотборник Шави Ернандес да застане отпред на отбора. В

момента Шави води катарския Ал Сад, като след уволнението на Ернесто Валверде той бе поканен на " Ноу Камп " от управлението на каталунците, само че отхвърли това предложение, тъй като не искаше да поеме отбора по средата на сезона. Бившият халф обаче най-вероятно би се съгласил да стане треньор на Барселона след края на тази акция, а това би помогнали на клуба и в договарянията с Меси.
 Футболистите на Барса недолюбват и помощника на Сетиен
Футболистите на Барса недолюбват и помощника на Сетиен

Едер Сарабия надали има бъдеще на " Камп Ноу "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР