Звездата на българския футбол Димитър Бербатов най-вероятно ще сложи край

...
Звездата на българския футбол Димитър Бербатов най-вероятно ще сложи край
Коментари Харесай

Бербатов спира с футбола, ако не си намери нов отбор

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов най-вероятно ще постави завършек на кариерата си , в случай че това лято не си откри нов тим. Това заяви самият той пред.
 
" Ако и това лято не си намеря тим, в който да играя, кариерата ми ще свърши. Но никой футболист не е подготвен за това. Когато приключиш с футбола, дребна част от теб умира ", сподели Бербатов.
 

Той се върна в спомените си от първите си стъпки във футбола . " Нямах футболна топка в Благоевград, имах баскетболна и играех с нея. На махленско равнище. Играеш с по-големите от теб, бутат те, удрят те, ти ревеш, никой не ти обръща внимание ", спомня си футболистът.
 
Според него е по-добре, че е живял в мизерия : " Спомням си времена, в които сме събирали трохите самун, с цел да си създадем филия ".
 

" Всеки футболист мисли, че може да е треньор, само че това не е по този начин. Много огромни футболисти не са станали положителни треньори и противоположното - хора, които не са играли футбол, са страхотни треньори ", показа още Бербатов.

Той означи, че не е отчаян от България . " Аз съм живял в другите страни и всичко, което го имаме тук, го има и там. Аз съм реалист ", споделя той. Нападателят показа също, че да бъде в една съблекалня и в един тим с Роналдо, Руни и Фърдинанд му е доставяло голямо наслаждение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР