Звезда oт хитовото телевизионно предаване The Voice бе застреляна от

...
Звезда oт хитовото телевизионно предаване The Voice бе застреляна от
Коментари Харесай

Звезда от The Voice бе убита от бившия си! Ревнивецът после застреля и себе си

Звезда oт хитовото телевизионно предаване The Voice бе убита от някогашния й брачен партньор. Талантливата певица Сан Срейлай, на 23 година, е била убита в клиниката за хубост в влиятелния квартал " Боунг Кенг Канг " на камбоджанската столица Пном Пен, написа Mirror. Служителите настояват, че килърът е някогашният й брачен партньор Чей Рин, който е 53-годишен митнически чиновник Chey Rin. Мъжът по-късно прострелял и себе си.

Но заместник-началникът на полицията в Пном Пен отхвърли да даде повече детайлности за случая, като съобщи единствено, че следствието продължава.



Красавицата Сан Срейлай беше известна финалистка на версията на The Voice в Камбоджа предходната година. Записите от камерата за сигурност по-късно са качени онлайн. На тяй се вижда по какъв начин тя приказва с някогашния си мъж на входа на клиниката малко преди гибелта си. Свидетелите споделят, че са чували " три или четири " изстрела при случая.

Семейството и приятелите на убитата Сан излязоха, с цел да кажат, че връзката й с Рин е била нападателна и той постоянно злоупотребявал с нея. Съобщава се, че двойката има двама сина. Сестрата на убитата сподели: " Те се разделиха, когато тя влезе в The Voice, и
връзката им ставаше все по-лоша и по-лоша, тъй като той е ревностен човек. "

Разследването продължава.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР