Зверство край КнежаАрестувани са заподозрени за смъртоносния побойМомчето се качило

...
Зверство край КнежаАрестувани са заподозрени за смъртоносния побойМомчето се качило
Коментари Харесай

Ученик бе убит и заровен в поле

Зверство край Кнежа
Арестувани са обвинени за смъртоносния побой

Момчето се качило в колата на палачите си

Младеж на 17 години бе погубен и закопан в поле сред Кнежа и Бяла Слатина. Зловещото закононарушение се разиграло най-вероятно в нощта на 28 против 29 ноември, само че тялото на момчето било намерено едвам в сряда. Задържани са двама млади мъже от Бяла Слатина, като единият е направил признания.

Ученикът Веселин бил забелязан за последно дружно с татко си Петър Веселинов и други хора. После синът му се качил в червен автомобил и следите му се изгубили. Близките почнали да го търсят. Записи от камери посочили, че колата е тръгнала към Бяла Слатина. Роднините позволяват, че Веселин може и да е бил похитен.

“Ако дължи пари, трябваше да ни уведомят. Ако става въпрос за 2-3 хиляди лв. - щяхме да ги дадем”, сподели бащата.

Според проверяващите убитият не се е познавал със арестуваните. Той е изискал да го закарат с автомобила им от Кнежа до Бяла Слатина и да го върнат назад. “При връщането към Кнежа зародил конфликт”, разяснява прокурор Николай Пачевски. Според шефа на ОДМВР-Плевен Веселин Вътов 17-годишният е предизвикал своите спътници с предмет, който приличал на огнестрелно оръжие. Убийството е станало след побой с бухалка.

Близките настояват, че нападателите се занимавали с продажба на дрога. Заради убийството през днешния ден бе разгласен ден на печал в община Кнежа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР