Звъня ѝ всеки ден“, казва трубадурът. Веско бил непрекъснато на

...
Звъня ѝ всеки ден“, казва трубадурът. Веско бил непрекъснато на
Коментари Харесай

Не И Това! Една Беда Никога Не Идва Сама. Вижте Какво Сполетя Горкия Веселин Маринов

Звъня ѝ всеки ден “, споделя трубадурът. Веско бил непрестанно на тръни, тъй като наскоро родителката му влезе по неотложност в болница поради извънредно високо кръвно, намираща се в прединфарктно положение. За благополучие, лекарите съумели да я закрепят, само че живецът ѝ се изпарил и от ден дневно старата жена ставала все по-немощна.

„ Последната година беше доста тежка за нея. Толкова беди ѝ се струпаха на главата, че не знаеше за кое по-напред да скърби “, разясняват съграждани на фамозната в Полски Тръмбеш Йорданка. Тегобата на пенсионерката почнала през предходната пролет, когато ненадейно умря брачният партньор ѝ Стефан. Бащата на артиста от 10 години бил диагностициран с диабет, който най-после го довършил. Бай Стефан първо бил на инсулин, след това на хапчета, а най-после се наложило даже да лежи в болница, написа Ретро. Изпълнителят на „ Горчиво вино “ упорствал да вземе родителите си при себе си в София, само че те били твърдо срещу и отказвали с претекста, че целият им живот е минал в 5-хилядното градче в Северна България.

Само ден откакто Стефан умрял, умрял и духовният татко на Веско Маринов – Тончо Русев. Скръбната новина и разтърсената душeвност на артиста в допълнение разтревожили майка му Йорданка, а за похлупак я довършил разводът на нейната внучка Йоана, която обичала безусловно. Любовните несполуки на сина ѝ също я тормозели непрекъснато и въпреки Веселин да я убеждавал, че сега имал сериозна жена до себе си, тя не харесвала снахата Веселина, тъй като научила, че имала челен брак и деца от мъж със скандална биография.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР