зСлед като стана първият телеком в България, който пусна 5G

...
зСлед като стана първият телеком в България, който пусна 5G
Коментари Харесай

А1 намалява цените на 5G смартфони с до 100 лева

зСлед като стана първият телеком в България, който пусна 5G мрежа в над 75 обитаеми места и 5G проекти, от през днешния ден А1 стартира и понижение на 5G смарт телефони, посредством което компанията желае да направи технологията по-достъпна за потребителите. лв. и важат за 5G модели от сериите iPhone 12, Galaxy S21 и Xiaomi Mi 10T, както и за модели на Huawei, ZTE и OnePlus. Устройствата се оферират с мобилните проекти на А1, в това число и с А1 Unlimited 5G, който включва безкрайни минути и неограничени мегабайти без предел на оптималната скорост.
Сред флагманите, включени в промоцията, изключително усещане вършат серията iPhone 12, както и iPhone 12 mini. Снабдени със своя мощен чип А14 Bionic, те не отстъпват на Pro и Pro Max версиите във опцията си за връзка с мрежите от пето потомство. Интегрирането им в мрежата на А1 беше предстоящо с огромно неспокойствие от почитателите на марката, а понижените сега цени са отлична опция за ъпгрейд на потребителите, употребяващи по-старо устройство.  
 8 късметлии ще завоюват 50-инчов 4K UHD тв приемник от A1 8 късметлии ще завоюват 50-инчов 4K UHD тв приемник от A1
A1 ще зарадва осем късметлии с нов 50-инчов тв приемник. Всички нови и съществуващи клиенти на компанията, които сключат нов или преподпи...

В разпродажбата на А1 са включени и три модела на Samsung – Galaxy Note20, Note20 Ultra и флагманът за тази година на марката – Galaxy S21+. Oсвен с опция да работи в 5G мрежата, той идва и с прецизна тройна камера и голям 6,7-инчов екран. Решението на Samsung да предлага серията S21 без зарядно в кутията провокира сериозна дискусия, само че закупилите устройството от няма за какво да мислят за това. Galaxy S21+ ще дойде при тях в комплект с автентичен Samsung Travel Adapter 25W.  
Потребителите, които се ориентират към междинния клас, също имат богат избор. Устройства като Xiaomi Mi 10T Pro с неговата забележителна камера, или ZTE Axon 11 със своя грациозен дизайн, са подготвени да конкурират много по-скъпи от тях устройства в конкуренцията по механически характерности. И двата модела идват в комплект с аксесоари, като Xiaomi Mi 10T Pro се предлага дружно с фитнес гривната Band Mi 5, a ZTE Axon 11 - с безжични слушалки на марката. 
Като бюджетно предложение може да се дефинира Xiaomi Mi 10T Lite. Той е част от Мi 10Т серията и също може да се похвали с много добра камера и мощен процесор. Цената на устройството сега е понижена с 50 лв., само че в проценти това е даже по-сериозна отстъпка от тази на флагманите.   
 Теленор започва огромна осведомителна акция за 5G Теленор започва огромна осведомителна акция за 5G
Теленор България разгласи старта на огромна осведомителна и  обучителна акция за новата мобилна технология 5G. Кампанията цели да...
5G мрежата на А1 започва публично през ноември предходната година и към този момент има покритие в над 75 града и курорта в страната. Тя е единствената, която предлага необятно покритие и същинско 5G прекарване със скорости достигащи над 1 000 Mbps. Достъпът до 5G към този момент е включен и в мобилните проекти на телекома с A1 Unlimited 5G.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР