зрителите ще видят как пробойните между професионалните готвачи, амбицирани да

...
зрителите ще видят как пробойните между професионалните готвачи, амбицирани да
Коментари Харесай

Светла е първата номинирана тази седмица в Hell’s Kitchen

зрителите ще видят по какъв начин пробойните сред професионалните готвачи, окуражени да сграбчен огромната премия две седмици преди финала, ще стават още по-големи. Затормозена връзка в кухнята, открити спорове „ всеки против всеки “, директни пререкания и куп номера в опити за саботиране на съотборници ще владеят Hell’s Kitchen. Липсата на готварски умения и обикновени неточности ще вбесят началник Виктор Ангелов на най-много и ще го трансфорат в безкомпромисно сериозен и смъртоносно придирчив към говачите в кухнята си. Вечерната резервация ще бъде адска за финалистите, само че дали ще съумеят да овладеят взривоопасните обстановки или Кухнята на Ада ще гръмне от напрежение? Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen довечера от 21:00 по NOVA, с цел да разберете и кой ще се изправи против Светлана в борба за оставане в кулинарното шоу.
 финалисти NOVA
Дневното предизвикателство ще сложи шанса на черните куртки на тестване, дружно с умеенето им да бъдат невъзмутими, да мислят стратегически и най-после на сътворят същински кулинарни шедьоври. Игра на покер и паница за 100 хиляди лв. ще принуди топ готвачите да се поизпотят, още повече, че наградният фонд на хазартното предизвикателство ще бъде имунитет. А феновете ще гледат положителни готвачи, които играят съвършено за победа, ползват майсторски готварски техники и умения, само че една офцентър презентация, риба с плодова салата и безсолно дивечово ще извадят от равновесие началник Ангелов. Ще има ли топ готвач ще разберем след броени часове по NOVA.
 Никола NOVA
Вечерната резервация ще се окаже адска за черните куртки и Кухнята на Ада ще се разпъва от спорове, обвинявания „ всеки против всеки “ и мъчно за преодоляване напрежение. Ще съумеят ли да се активизират професионалните готвачи, с цел да нахранят гостите в цялостния ресторант или неуспехът ще бъде всеобщ? Ще има казус за първи път в историята на Hell’s Kitchen, както и топ готвачи, които ще бъдат изправени до стената, а търпението на началник Виктор Ангелов ще бъде подложено на нечовешко тестване. На финала тежки думи ще отрезвяват участниците, мъжкарско държание ще „ замазва очите “, а една черна куртка съвсем ще бъде пренесена в жертва.-->
 финалисти NOVA
Кой ще се изправи против Светлана в борба за оставане в Hell’s Kitchen ще разберем довечера по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР