Зрителите на bTV ще видят размяната между заможната, космополитна миска

...
Зрителите на bTV ще видят размяната между заможната, космополитна миска
Коментари Харесай

Мисис България 2017 пали печка на дърва в Смени жената

Зрителите на bTV ще видят размяната сред заможната, космополитна миска и работничка на поточна линия за боклуци във Враца

Мисис България 2017 Мари Вачева е следващата звезда, която опитва в фамилното риалити, като сменя мястото си с непозна жена с радикално друг метод на живот. Миската Мари и австрийският й другар Мартин са заможна двойка с вселенски дух и първокласни парцели във Виена и София. Двамата работят дружно в компанията на Мартин, а в свободното си време се любуват на живота – грижат се добре за себе си, хранят се на открито, пазарят и обикалят света.

Виенската приказка на Мари е цялостна диаметралност на суровата реалност за Мая във Враца. Мая и Мариус Атанасови са интегрирано ромско семейство. Тя работи на поточна линия в цех за боклуци, с цел да устоя безработния си мъж и 16-годишната им щерка Изабела. Мариус си е у дома по през целия ден и постанова строги правила на дамите в фамилията си - Изабела би трябвало да се учи добре, да прави цялата домакинска работа и да съблюдава непоколебим вечерен час.

Поредната трагична и прочувствена замяна в „ Смени дамата “ още веднъж повдига настоящи обществени тематики за българското семейство – битката за витален стандарт, образованието и възпитанието на децата, връзките в двойката. Каква е разликата сред прахуляк за пране и протеинов препарат и последният пере ли добре? Как новите технологии могат да преодолеят езиковата преграда? Може ли една миска да възпламени печка на дърва и въглища? Отговорите – тази сряда, 28 март, от 21 ч по bTV в петия епизод на „ Смени дамата “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР