Зрителите на bTV се бяха подготвили за горещи „120 минути,

...
Зрителите на bTV се бяха подготвили за горещи „120 минути,
Коментари Харесай

bTV прецака NOVA с подла схема

Зрителите на bTV се бяха подготвили за горещи „ 120 минути ", в които както всяка седмица да се нищят най-наболелите тематики. Уви, оказа се, че предаване няма да има, най-малко не в нормалния му формат.

Въпреки че бе предстоящо предаването да не излиза в летен отпуск, за разлика от конкурентното „ На фокус “ по NOVA, се оказва, че и Светослав Иванов няма да се размине с лятната отмора.

Публицистичното предаване на Българска национална телевизия за разбори и мнения от неделния следобяд " Говори в този момент " с водеща Мая Костадинова също е в заслужена отмора.

Явно Иванов не е поискал и при него да бъде приложена лятната скица, с която колежката му Цветанка Ризова пък излезе в отмора. Предаването ѝ „ Лице в лице “ остава на екран през лятото, а повода е най-вероятно поради форсмажорните политически събития, първите дни на новия кабинет и подготовката за предварителните избори. Ризова ще си почива, само че нейни сътрудници ще поемат продукцията за известно време, до момента в който тя се завърне.

Иванов очевидно въпреки всичко е решил, че задоволително хора го заместваха през последните седмица. БЛИЦ напомня, че водещият бе болен и негови сътрудници водеха „ 120 минути “.

В неделя Иванов се появи на дребния екран тъкмо в 17:00 часа. Той обаче анонсира, че до момента в който феновете гледат предаването, то той и сътрудниците му ще са на някой парещ плаж и ще си почиват. Явно, с цел да феновете си показват по-добре какво ги чака, на плазмата зад Иванов се мениха морски фрагменти.

Водещият въпреки всичко анонсира, че за феновете е приготвена специфична селекция на забавни видеа и репортажи, които да задържат вниманието им цели 120 минути.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР