Зрителите изгониха Владимир Кулагин от ВИП Брадър след безпцецедентно гласуване

...
Зрителите изгониха Владимир Кулагин от ВИП Брадър след безпцецедентно гласуване
Коментари Харесай

Кулагин аут от ВИП Брадър, остава без стотинка от хонорара

Зрителите изгониха Владимир Кулагин от " ВИП Брадър " след безпцецедентно гласоподаване във Facebook. Въпросът беше кой да напусне къщата -- той, или бургаската певица Ваня Костова.

Конфликтът сред двамата е от няколко дни и ескалира, откакто Ваня го помоли повече да не приказва с нея и му сподели порязания си пръст. Той пък кървеше, тъй като тя се набоде, до момента в който почистваше изпотрошените от гримьора чаши. Ще мълчиш и няма да ми приказваш. Ти не си наред, сподели му певицата и излезе в двора да се успокои.

Кулагин я настигна, атакува я в тил и й навря в лицето глава чесън. Стеснатата Ваня реагира непринудено и го удари с полупразната половинлитрова бутилка минерална вода, която пиеше. Искам незабавно да бъде изгонена, тя прояви експанзия към мен, писна провокаторът. След което като не откри поддръжка у никого, избяга през тайната врата и излезе на полето. От защитата едвам го върнаха. 123 хиляди фенове гласоподаваха, от тях 71 % провокативният състезател да излезе и да спре да тормози другите.

Ще осъждам Ваня Костова и ще й взема целия хонорар. Тя ми нанесе няколко пъти удари в лицето и на всички места и ме боли цялото тяло, сподели на прощаване гримьорът. Той обаче ще остане без хонорар, защото бе отхвърлен наложително от плана, написа burgasinfo.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР