Зрелищният трети по ред Отмъстителите: Война без край, в които

...
Зрелищният трети по ред Отмъстителите: Война без край, в които
Коментари Харесай

Трета седмица „Отмъстителите 3“ е най-гледаният филм у нас

Зрелищният трети по ред " Отмъстителите: Война до безкрайност ", в които от двете страни са обединени всички герои и злодеи, показани в 19-те кино лентата по комикси на " Марвел ", излезли досега, продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. За това време филмът е гледан от 124 649 фенове и е събрал 1 430 386 лв. доходи.

 

На втора позиция е българската премиера от предишния уикенд - " Революция Х ", основан по претекстове от известния тийнейджърски сериал. Историята, в която като артисти се изявяват Гери-Никол и Димитър Бербатов, е гледана от 11 273 фенове и има 97 706 лв. доходи за първите три дни на екраните у нас.
 
Трета позиция е за втората премиера от предишния уикенд - комедията " Зад борда ", която е римейк на едноименния филм от 1987 година.
 Комедията КомедиятаФорум Филм България
За разлика от тогавашната история, сегашната с изхвърления без памет плейбой и отмъщението на унижената от него служителка по почистването, е гледана от 3 630 фенове и има 38 989 лв. доходи за първите три дни у нас.

 
На четвърто място е екшън-комедията " Такси 5 ". Приключенията на парижкия служител на реда Маро в Марсилия, който би трябвало да си партнира с най-лошия водач Маклуф в преследването на " италианската тайфа ", е гледана към този момент от 67 205 фенове и има 589 848 лв. доходи за петте седмици на екраните у нас.
 
Пето място измежду най-гледаните филми е за игрално-анимационния " Зайчето Питър ", основан по едноименната книга на Биатрикс Потър отпреди 120 години. Историята на връзките сред пакостливия Питър и фермера Макгрегър е гледана от 80 334 фенове и има 656 811 лв. доходи за съвсем два месеца по екраните у нас.
 
На шесто място е анимацията " Пчеличката Мая: Игрите на меда ". Медената история, в която тимът на Мая се състезава с кралицата на Бъзтрополис за спасяването на кошера ѝ, е гледана от 19 692 фенове и има 178 516 лв. доходи за месец на екраните у нас.
 Пчеличката Мая В " Пчеличката Мая: Игрите на меда " тимът на Мая се състезава с кралицата на Бъзтрополис за спасяването на кошера ѝNOVA
Комедията " Диагноза: Секси! " е на седмо място по зрителски интерес. Разказът за това по какъв начин може да се отрази удар в главата на пълничка и неуверена жена, която след него става най-красивата и надарената в очите си, е гледан от 11 549 фенове и има 104 732 лв. доходи за трите седмици у нас.
 
На осмо място е екшънът " Rampage: Унищожителите ". След петата седмица по екраните историята за спора сред хора и маймуни, в която Дуейн Джонсън би трябвало да открие лекарство за унищожаване на експанзията на приматите, е гледана от 41 050 фенове и има 446 690 лв. доходи.

 
Девето място е за анимацията " Сръчковците: Строго секретно ". За десетте дни по екраните протичащото се със съществата, които живеят в машините и уредите ни, е гледано от 5 032 фенове и има 40 284 лв. доходи.
 
На десето място е трилърът " Истина или предизвикателство ". След месец историята на пътуването на американски младежи в Мексико, в която влизат в рискова игра на живот и гибел, регистрира 18 122 фенове и 158 526 лв. доходи.
 Форум Филм България
Извън първите 10 е третата премиера от предишния уикенд - филмът на Фатих Акин " Без благосклонност ". Европейската престъпна драма с Даян Крюгер е гледана от 150 фенове и има 1100 лв. доходи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР