Зрелищни битки, изпепеляващи емоции и много адреналин ще поднесе на

...
Зрелищни битки, изпепеляващи емоции и много адреналин ще поднесе на
Коментари Харесай

Коланът на Pro fight 16 - следващото предизвикателство пред Атанас Божилов


Зрелищни борби, изпепеляващи страсти и доста адреналин ще сервира на феновете на бойните спортове 16-ата Гала вечер от поредицата Pro fight. Топ събитието ще се организира на 5-и октомври в зала Младост “. Очаква се за него да дойдат значими посетители от цялата страна.

Файт картата ще предложи на ценителите 9 стойностни срещи по разпоредбите на К1. Всяка от тях ще се играе в 3 рунда от по 3 минути. Кулминацията ще настъпи когато на кръга излезе двукратният международен първенец при експертите Атанас Божилов. Единствено неговият конфликт ще се играе в 5 рунда от по три минути. Капитанът на националния ни тим по кикбокс, който през предходната седмица стана татко за повторно – този път на момиченце, към този момент гледа към идващото предизвикателство – колана на Pro fight 16.

Наката се занимава с бойни спортове от 2007 година. Любимецът на Бургас е повторен международен първенец за експерти на KGP 2018 и WAKO 2019 и втори на WAKO 2017. Внушителната му визитка включва още първо място от Световната купа WAKO 2017 и две втори места на WAKO (2016,2018).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР