Зрелищна гонка се разигра по улиците на Лос Анджелис и ...

Зрелищна гонка се разигра по улиците на Лос Анджелис и

По-зрелищно от GTA! Куче залови брутален автокрадец

Зрелищна гонка се разигра по улиците на Лос Анджелис и беше снимана от телевизионни камери от въздуха. 37-годишният Антонио Падила хукнал да бяга от униформените като прегазвал всичко по пътя си, оповестява Ен Би Си Ел Ей.

В опита си да избяга, той минавал на алено по оживените булеварди и блъскал наред други коли. Досущ като в играта “Grand Theft Auto” той даже излязал от джипа си, откакто го блъснал няколко пъти, и свалил пътничка от друга кола, след което се метнал в нея и отпрашил още веднъж.

На помощ на жертвата се притекъл брат й, само че под риск да бъде сплескан сред три коли той оставил крадеца да избяга.Падила траял да кара безумно, до момента в който най-после му се наложило да остави автомобила си на алея в бизнес квартал. Той хукнал да бяга, когато върху него връхлетял Пускас – 8-годишно полицейско куче порода холандска овчарка. Секунди по-късно дотичали и служители на реда, които щракнали белезниците на нарушителя.

По-късно стана ясно, че храброто куче е изгубило съвсем всичките си зъби в битката. Претърпяло е интервенция на челюстта.

Падила е в болница с нахапана ръка. След като се възвърне, ще бъде настанен в пандиза в Ориндж Каунти.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg