Зрелищен скандал се разгоря в Преди обед по bTV между

...
Зрелищен скандал се разгоря в Преди обед по bTV между
Коментари Харесай

Сашо Кадиев заби в земята Валерия заради веганските ѝ убеждения

Зрелищен скандал се разгоря в " Преди обед " по bTV сред водещия Сашо Кадиев и победителката от " Ергенът " - Валерия, пишат от " Блиц ".

Манекенката и защитничка на животните бе поканена в предаването дружно с годеника си Евгени, само че тя се появи в студиото без него. Явно отсъствието на пианиста ядоса доста екипа на предаването и той очевидно изля гнева си върху плевенчанката, допълват още от медията. 

 


В края на изявлението Валерия бе очевидно смутена поради отношението, което сина на Катето Евро прояви към нея и по-конкретно към нейните крайни визии по тематиката за веганството и развъждането на домашни животни във плантация.

Отказът на Валерия да издои коза в риалити предаването очевидно мощно бе разбунило духа на артиста и той с нараснал звук и ръкомахане стартира да оборва с безапелационни причини веганските ѝ убеждения. Думите му безусловно я накараха да глътне граматиката си. Кадиев ѝ даде странични образци, с които тя нямаше по какъв начин да се оправдае, а това неизбежно се отрази на настроението ѝ и просълзи очите ѝ.

Партньорката на Кадиев - Поли Недкова, също не изглеждаше изключително благоразположена към Валерия. След като Валерия разкри, че е била скъсана на кандидатстуденския изпит в НАТФИЗ в кръга по пеене, Недкова ѝ показа, че тя също не могла да пее, само че все пак била призната от същата комисия. Дали на смешка, или не, Валерия вметна думите: " Приемам го персонално ". 

Водещите не пропуснаха да схванат и повода за грубото отношение на Валерия към Евгени по време на рождения ѝ ден, което разбуни духовете на цяла България. Във видео от този незабравим ден се виждаше по какъв начин тя гони Евгени от себе си, с цел да не врезе в кадър с нея. Валерия отговори, че просто е желала да има независима фотография с тортата.

Според източници по-късно обидно за избраницата на Евгени изявление тя се заканила кракът ѝ в никакъв случай повече да не стъпва в това студио. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР